Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moja zena ma odmieta

Príspevok v téme: Moja zena ma odmieta
mmm1111

Ahojte. Mam tak trošku zmiešane pocity. Mame so ženou 2 dieťa už nejaký ten týždeň je voči mne chladná. Tu nejde len o sex na ktorý mam už chuť keďže už je to rok čo sme ho maly naposledy ale aj chyba mi nejake to objatie pripadne pusa. Viem ze tehotenstvo bolo tažke a teraz po porode to tiež nieje med lízať. Ja snažim je pomahať ako sa len da v domacnosty upratujem, varim, nakupujem s malou pomaham adt. a nič. a to sa skor k fajceniu vratila ako by sa mala mne trosku povenovat.

sghd

mna tak napadlo, pises, ze takym tempom vztah uplne vychladne, cize este vychladnuty nieje,, skus trochu pritvrdit, kym tam este city su. Skus na nu vyletiet, ze ta totalne odmieta, ze urcite ma milenca,, ze ta ma za hlupaka, ktory skace ako ona piska... Kebyze to bolo uz medzi vami vychladnute, tak by to nou asi nepohlo, no ak tam este city su, tak by sa mala nad sebou zamysliet... Drzim prsty

mmm1111

Ahoj tak ja sa uz citim fakt doma ako debil. Tak najprv to bolo pad tyzdnov dalo sa to nejako zniest ale uz mi pomaly dochadza trperlivost od posledneho milovania ubehlo uz 15 mesiacov a nic sa nezmenilo stale nic ani sa len dotknut. Nic nezabera a mam taky pocit ze uz pomaly zacinam stracat nadej ze sa to nejoko da do normalu, Takymto tempom to skor vidim na pomaly krach manzelstva odcuzime sa a potom to pojde rychlo a to nechcem. Viem ze mi tu nitko nedokaze pomoc ale aspon sa mozem takto vyrozpravat a trosku sa mi ulavy na dusi.

mmm1111

Mame dve deti ale je medzi nimy 10 rocny odstup. Neviem ake to bolo pri prvom kedze ho nemala somnou. Ale tak sa snazim pomahat ked sa len da. To prve rano chystam do skoly vozim ho ci do skoly alebo na kruzky. Pomaham co viem len aby som jej dal cas aj na seba aby si mohla aj trosku odychnut. Ale tak aspon pusa na dobru noc nikoho nezabije. Zapalit to si vie ist na to ma cas. Aj kvoly tomu sme sa uz pohadaly nepaci sa mi to ze zacala zas fajcit. Neviem cim to je alebo ste vsetky zeny take ze po 30dsiatke stracate chut na milovanie a fyzicky kontak. Lebo ja len pocuvam od mojej manzelky ze uz nama 15 aby toto robila. Tak uvidim necham tomu este nejaky ten cas hadam sa to napravy aj ked nemam stoho dobry pocit.Bojim sa ze ak to bude pretrvavat moze nas vstah ochladnut.

Lulu2011

suhlasim s tak, nie je to tak v kazdom vztahu a este ked je agresivna, mozno su v tom hormony, alebo sa nevie vysporiadat s tým, ze mate druhe dieta a musi mu venovat svoj cas? nikto vam do domacnosti nevidi, kazdopadne mas to blbe

Matias

Zial asi sa budes musiet poobzerat po niekom kto ti v tychto zalezitostiach "vypomaha". Nechcem byt zly, pisem z vlastnej skusenosti. Tie iste priznaky, ta ista situacia - do bodky. Nechapal som, hladal som pricny, vysvetlenia, snazil som sa, veril som, branil som ju takmer do posledneho dychu a do posledneho mozneho momentu. Miloval som ju a ona zatial isla ako sijaci stroj..... Zelam ti a vasim detom vela stastia....

bbhh

percitaj si o depresii, ak to na nu sedi, bolo by fajn, keby zasla alebo aj ty mozes zajt za psychiatrom /bez vymenneho listka/

Cindy353

podla toho co pises je problem v nej.
mohla by byt rada, ze ma takeho trpezliveho muza. maloktory by bol zhovievavy ako Ty.
a podla tej odpovedet ze si mas ist niekam zat.tkat, je aj riadne drza.