debilny gynekolog

...

si uvedom ze on ta tam nebude nijako obychytkavat,on take ako mas ty vidi denne desiatky,ale ako chces,ked budes mat nejaky problem,tak si ho vyries sama.my normalne zeny chodime ku gynekologovi pravidelne

sara

Ach Boze....Dievca ty si uvedom,ze zijes v 21. storoci a nie za opicami.Skor,ci neskor tam budes musiet ist a neobide ta to.Ked budes mat nejake problemy,tak za kym pojdes?Za tym tvojim priatelom,to tazko.ZOBUD SA..To ze 15 rocne decka sexuju a fajcia si myslim,ze nieje normalne.Je to cim?Ze musis mat pocit,ze si dosepla alebo co?Ja by som ani nepovedala,ze chces mat pocit,ze si dospela,ale,ze to je jedine velkym macherstvom a nicim inym.Takze sa laskavo zobut.Doktor ti len moze pomoct a nie ublizit,ver mi viem o com rozpravam,5 minut tam snaaat vydrzis viac ta preliatka netrva.

jacquelin

ludia...mozno 15 je malo ale vy kde zijete?? teras mozte byt radi ze vase decka nesexuju ako 10 rocne.. to ze 13 rocne holky chrapu s hocijakych chalanom je uz pomaly normalne... a teras aby ste mi tu nedavali prednasky-aj ja si myslim ze je to skoro, ale lepsie ked sa nieco pyta ako nie...

rieka

Mna troska zaskocilo, ze v 15-tich v pohode spavas so svojim chlapcom, ale pride ti nechutne vysetrenie gynekologa. Kazde normalne a zdrave dievca to podstupi a najma ak uz zijes sexualny zivot je to dolezite. Skoda, ze mladucke dievcata a chalani si neuvedomuju este v tomto veku zodpovednost za to, co mozu sposobit sexualnym nazivanim a potom zostava hlava v smutku. Tak sa aspon chovaj ako dospela baba a nie ako ufnukane decko, ktore nevie za seba zodpovedat. Ak vies byt dospela v sexe, bud aj v tom, ze gynekologia skratka prirodzene patri k zivotu kazdej zeny.
Myslim to v dobrom.

panika

ze sa lubite je sice pekne, ale na telesnu lasku si este mlada.Ver mi..skus sa spatne pozriet, kolko dievcat tu (na zdravi)pouzivalo ochranu a potom v strese cakali, ze im niekto vyvrati fakt, ze su tehotne