Ahojte vsetci,
mam trosku problem. Hrala som futbal a smyklo sa mi, podarilo sa mi poriadne udriet hlavu o zem.. Dost ma boli a bola som aj trosku dezorientovana... Myslite si, ze treba ist s tym k lekarovi?? Alebo je to len bezny uraz, mam sa kvoli tomu znepokojovat?? Ak mozte opiste mi, dikes
Uraz hlavy
No ľudia, ja neviem, ale ja by som radšej za lekárom zašla. Také CT-čko by nebolo od veci. Kľudne to tam môže niekde krvácať, ani o tom neviete a prejaví sa to aj za dva a viac týždňov ako chroňas. Ak si bola dezorientovaná, alebo nebodaj len na chvíľu stratila vedomie/ani o tom nemusíš vedieť/, tak choď.
Pocit na zvracanie je len jeden z monohých príznakov krvácania alebo otrasu mozgu.
ked nemala pocit na zvracanie, tak netreba chodit k lekarovi
ahoj ja som mala tiez uraz na lade som si dost silno tresla hlavu chvilu sa mi potemnelo,ale ak sa ti hlava kruti alebo ti je na zvracanie rozhodne chod za lekarom mozes mat slaby otras mozgu.ja ked som sa buchla musela som byt stale v klude a lezat,na pozorovanie ci sa mi nezhorsi a potom to uz bolo v pojhodke
Enzymi na odstranenie zrazenin a rybacie oleje na vyhojenie nervovych spojeni definitivne pomozu. Hlavne tie, co obsahuju hodne DHA zlozky, ako lososovy a rozne koncentraty, ako Max EPA a podobne.
Niektore nootropics by mohli pomoct(lecitin)a B vitaminy.
ked dcera spadla bola dezorientovana ,možno to bol aj u teba ako u nej lahký otras mozgu,naštastie to dobre dopadlo pre vás obe.
Ahoj dakujem za odpoved, myslim, ze som ok aspon to tak zatial vyzera... hlava este pobolieva, ale nezvraciam ani nic podobne, asi som sa len poriadne udrela..
Ako Ti je? Tu sa neda radit, kazdy sa musi rozhodnut sam. Ak su bolesti velmi silne - lekar, ak mas pocit na zvracanie, alebo zvracias - urcite lekar tiez.