Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stráca sa vášeň?

Príspevok v téme: Stráca sa vášeň?
gyzmo

Zdravím. S priatelkou máme obaja 20 rokov. Chodíme spolu iba 4 mesiace, a už začínam mať pocit že sa z nášho vsťahu vytráca vášeň. Hlavne z jej strany. Ja mám stále chuť bozkávať ju, a milovať sa s ňou. No ona často vôbec nemá chuť ma bozkávať, nemá chuť na sex... Viem že život nieje len o bozkávaní, a že žiaden pár sa nebozkáva celý život. No nemyslíte si že sme na to trochu primladý, a že sme spolu trochu krátko na to aby sa diali takéto veci? Viem že ma nadovšetko miluje, a ja ju tiež. No niekedy ma to strašne frustruje, a nedokážem to pochopiť, že ako to že mám stále chuť ju bozkávať, a ona mňa nie? Ako to že ja mám chuť na sex každý deň keď som s ňou, často aj viac krát za ďen, a ona nie? Predtým sme sa od seba skoro nevedeli odtrhnúť a mali sme sex skoro vždy ked sme spolu boli, a teraz sa to stáva čím dalej tým menej často(posledné dva mesiace). Ja som potom strašne sklamaný, a je pre mňa tažké s ňou viesť normálnu konverzáciu a venovať sa jej naplno keď sa cítim ako keby som ju sexuálne/fyzicky nepriťahoval. Snažil som sa jej to už viac krát vysvetliť, opísať svoje pocity, no ona sa so mnou o podobných veciach vôbec nechce rozprávať, a hovorí že som precitlivelý... Nosím jej kvety, už som jej aj zopár veršov napísal, prenesiem ju vždy cez kaluž, požičiam jej bundu ked jej je zima, urobil som si kôli nej v izbe poriadok (po 5 rokoch - áno, som bordelár), vždy ju rozosmejem, hovorím jej aká je krásna, správam sa ku nej ako gentleman, proste sa snažím aby bola so mnou šťastná, a aj mi povedala že ešte s nikým nebola šťastnejšia ako so mnou. Ja podobné veci ku šťastiu nepotrebujem, no ku šťastiu potrebujem sex. Nezaslúžim si aby aj ona spravila šťastným mňa? Ako dôvod takéhoto správania ma napadlo hneď niekolko vecí:
1. antikoncepcia - vraj môže znížiť libido
2. sezónna afektívna porucha - tzv. zimná depresia. sedelo by viac príznakov, aj dlho spáva, je stále unavená, nechuť na sex je tiež jeden z príznakov...
3. posledné dva mesiace ju čím dalej tým viac trápia zápaly a infekcie na vagíne. aj sex ju bolí často
4. sme spolu príliš často? Vpriemere asi 4-5x do týždňa, a ked niesme spolu, stále si píšeme cez FB

antikoncepciu však vysadila pred dvoma týždňami, a to že má chorú vagínu mi akosi nevysvetluje že sa so mnou nechce ani bozkávať. v poslednej dobe stále častejšie praktizujeme 69 namiesto sexu, aby ju to nebolelo. takže bolesť tiež nevysvetluje jej nechuť na 69

Máte pocit že som netolerantný? Že som precitlivelý? Myslýte že je to moja chyba že neviem byť šťastný? Rád by som počul váš názor. Budem naozaj velmi vdačný každému kto ma vypočul, a vyjadril svoj názor.

pandorica

Ak má zápaly, tak nechce...logické a ty čo?Nemáš ruky? ak ti to tak strašne chýba, tak si pomôž sám.

Dadula56

Nerozumiem, co sa tomu tak cudujes a rozpisujes to na kopu riadkov. Ak ma zapal v posve, tak sa vobec divim, ze ke nejakemu sexu dochadza. Ta 69 je velmi zly napad pri tomto stave, pretoze jej to este zhorsuje. Nehovoriac o tom, ze ak si to chytil aj ty (nemusis mat priznaky) tak si to doookola davate naspat.
Dalsia vec-zenske zapaly byvaju. U niektorych casto, niektore zeny to maju az chronicke. Preto sa treba zamysliet aj nad buducnostou v tom zmysle, ze ak bude mat tieto zapaly casto, tak obdobie bez sexu budu. Takisto sex byva casto spustacom tychto zapalov.
Nerozumies preco sa nechce bozkavat alebo mat sex?Predstav si ze mas non stop bolesti, palenie, svrbenie sliznice. Je to velmi neprijemne a zrejme zbytocne vysvetlovat, ak si to nezazil. Samozrejme ruka v ruke s tym ide aj psychika, ked sa neciti pohodlne ako zena kvoli tomu a este to, ze ty na nu stale tlacis, preco je to tak. Si prilis zamerany na sex a zrejme to nebudes vediet krotit. Su miliony muzov, ktory zvladaju, ze nemaju sex kazdy den a eroticke dotyky kazdy den a nepocituju z toho take zufalstvo ako ty. Empatia, empatia. Sex nie je protisluzba za to, ze nosis kvety a si mily...

gyzmo

@milena22 nemyslím si že je to jej prípad. Sama mi povedala že má sex veľmi rada, a niekedy ho aj sama iniciuje, ale málo, lebo je skôr ten hamblivejší typ. Ako sa hovorí, skôr korsiť než lovec. Ale s tým už som sa zmieril že málokedy vyvinie iniciatívu.
@doubledog aj nad tým som trochu rozmýšlal, lebo hovorí sa, že o človeku ktorí rozdáva príliš veľa radosti, si ludia myslia že keďže jej má dosť na rozdávanie, dalšiu už nepotrebuje. Asi by som mal byť na ňu trochu menej naviazaný, ale nieje to lahké. Hlavne teraz v zime, keď celé dni toho veľa nerobím, a kedže mám chronicky choré dýchacie cesty, nechodievam moc vonku, venujem sa skôr letným športom atď. Čiže nieje jednoduché si s ňou stále nepísať, keď už len tak sedím za PC často, a nieje jednoduché odmietnuť pozvanie ku nej, alebo ju nepozvať k sebe keď viem že nemám nič na práci, a potom tvorí možno až príliš veľkú časť môjho života.
@citron je to tažké, keď ona je taká tvrdohlavá. ja sa naozaj snažím, ale nemôžem sa snažiť aj za ňu. aj som sa s ňou o tom viac krát rozprával, aj som je povedal že ma to trápi, snažil som vymyslieť veľa spôsobov ako jej pomôcť. bezvýsledne... resp takmer bezvýsledne. lebo trochu to sladké obmedzuje... ale čo z toho keď iba trochu, a keď je to iba jedna z dalších minimálne 10tich dôležitých vecí. v takých prípadoch ako je ten jej, by mala jedálniček dodržiavať prísne. Som pravdupovediac už vážne zúfalý.
@A. súhlasím. o to viac ma trápi že odmieta moju pomoc, a že je tvrdohlavá čo sa týka liečby, lebo potom to má asi za následok takéto problémy... ak sa to dlhodobo nezlepší, budem musieť zrejme pridať dôraz na to aby sa liečila, lebo takto je to pre mňa trošku tažké. bude to musieť skôr či neskôr pochopiť. ja zase budem musieť pochopiť že niekedy nemá chuť na žiadnu vášeň, a že musím byť trpezlivý aj v prípadoch keď sa to stáva často.

Ďakujem vám všetkým za pomoc, budem sa snažiť z toho všetkého pozliepať nejaké riešenie situácie :)

A.

Ona sa cíti asi nesvoja z toho, že má 'chorú vagínu' ... proste nechce mať sex, keď nie je tam dole všetko v poriadku a asi sa za to aj hanbí, chvíľu počkaj, ak sa to neupraví, tak sa s ňou porozprávaj, že takzo to ďalej nejde ... že sex ku vzťahu patrí a že nechceš držať celibát

milena22

Pozri sa,su rozne typy zien a kazda ma na sex iny "nazor".Niektore to potrebuju,niektore nie.Ja to mam v sexe velmi zlozite.Mam 19 rokov a zo sexu som nikdy nic nemala.Prvy sex som mala v 18 a bolo to naozaj hrozne,velmi to bolelo.S partnerom som dodnes,velmi ho lubim,lenze pri sexe nic necitim.Som z toho velmi nestastna,vela krat si kvoli tomu poplacem a nechapem tomu,ako to je mozne,ze nic necitim,ked vsetky ostatne ano.Je to naozaj tazke,ale s priatelom sa stale snazime,skusame a priatel ma nikdy do nicoho netlaci,aj ked vela krat sa snazim iniciovat sex ja a dufam,ze dnes by sa to mohlo zmenit,tak on nechce,lebo vie,ze by ma to aj bolelo.
Nevedno,ako to je u tvojej priatelky,ci ma nejake zabrany voci sexu alebo ma nejake tie bolesti,to ti musi uz ona povedat.Ale ak ku stastiu potrebujes sex,tak si budes musiet najst inu priatelku alebo sa budes musiet prisposobit a ujasnit si,ci je pre teba ten sex az taky dolezity alebo to,ci mate krasny milujuci vztah aj bez sexu :)

doubledog

si prilis dobry a milujuci, to mozno oceni zena po 30tke, ale nie mlada deva.
nesnaz sa o to, aby bola stastna!!!
ides proti sebe.
u zeny stastie viacmenej potlaca sexualnu tuzbu.
zena sexuje primarne na to, aby si udrzala muza.
ak to robit nepotrebuje (to je vtedy, ak je muz prilis dobry a milujuci), sex nijak extra nepotrebuje, urcite nie tolko ako muz.
a ked ma este zdravotne problemy...

zacni ju trochu ignorovat a uvidis tu zmenu.

gyzmo

Prvá vec ktorú by som podotkol je že ja na nej nevisím každý deň. To je u nás v takej rovnováhe, prípadne skôr naklonené trochu na jej stranu, a nepreháňam to ani s komplimentami vo výške oblakov, ani jej nenosím kvety každý deň. Tiež by som poznamenal že ona má tie zápaly viac menej chronicky, čiže väčšinou ich máva. Skoro počas celej dĺžky násho vsťahu. A k sexu ju až tak nenútim, len niekedy priznávam že keď som nadržaný som chvýlu trochu neodbytný. (uvedomil som si to až teraz) Čo sa týka tých zápalov, tak ja hygienu dodržiavam, a pred stykom si vždy umyjem penis nejakým mydlom špeciálnym čo priatelka má, ale čo sa týka liečby, som zatial nič neriešil. Ale teraz budem. Čo sa týke jej, tak ona si to pravidelne lieči liekmy, ale tie jej už nepomáhajú. Nájde sa tu iste vela žien ktoré sú/boli na tom podobne. Problém je trochu aj v strave. Každý deň je biele pečivo, a niečo sladké, pije málo vody, je málo zeleniny, nemá žiadny zdroj probiotických kultúr. Ja som sa jej snažil pomôcť, ja čo sa týka zdravého životného štýlu skĺbeným so športom zisťujem vela vecí čo sa týa zdravej výživy. Zisťoval som si konkrétne o tomto strašne vela toho. Zostavil som jej jedálniček ktorý by jej mohol pomôcť, kúpil som jej kokosový olej. Nikdy som ne ňu ale netlačil v tomto, ani som jej nič nezakazoval. Stále sa snažím jej dávať rady, ale ona je tvrdohlavá, nedá si poradiť, nechce prijať pomoc odo mňa. Síce vraví že hej, ale podvedome na to buť kašle alebo možno nemá takú pevnú vôľu. Pravdupovediac ma to trápi. Keď vidím ako sa aj ona trápi, je mi to strašne ľúto že jej nemôžem pomocť. Aj som jej to hovoril, ale ona sa o tom moc baviť nechcela. Samozrejme. V tomto by som vás tiež požiadal o radu. Čo sa týka toho prvého tak Ďakujem, obzvlášť vďačný som za radu od @Fleur-de-lis. Keď si to spojím dohromady, tak je mi to viac menej jasné, aj keď niekedy spraviť zmenu dá trochu zabrať.