Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Určenie správnej diagnózy

Príspevok v téme: Určenie správnej diagnózy
Diagnózy

Ahojte všetci,prosimVás o pomoc uz 10 rokov chodím po lekároch a ešte mi neurčili správnu diagnózu.Začalo mi to tak,ze som sa začala potiť a rozmazane vidieť ako za sklom. Potom mi to prešlo a za neaky čas som sa začala trásť a padat dole,nemohla som dýchať a zle som videla.Bála som sa ze zomrem,bolo to príšerné.Nasadili mi ADčka,tras prestal ale padanie dole,neostré videnie nie,pridala sa k tomu nestabilita chôdze,neudržim sa dlho na nohách bolia ma križe v okolí miechy som nervózna,začnú sa mi trásť nohy a musím si sadnúť a najesť sa,to ma ukludní,chvílu si posedím a takto cely deň. Ráno sa nemožem zobudit a večer zaspať,po jedle ma pália ústa musím sa napiť ťažko mi trávi,ked chodim som napata a nemožem sa najest,keď sa najem zablokuju sa mi nohy a nemožem chodiť,mavam závrate a pocity na vracanie. Neviem,čo to je za choroba,či psychická alebo neurologická. Už som bola všade,jeden k druhému maposielajú. Často ma bolí hlava a oči z toho napätia. Som veľmi unavená a po jedle idem do spánku,klesne mi tlak zostane mi zima a mam pocit že spadnem.Často mavam pocit elektrickych šokov.Rozmyšlala som nad epilepsiou,sklerózou multiplex , neurózou,panickou poruchou„takže už neviem kam,Budem vďačná
za Vaše rady.

Diagnózy

Ahoj Lulu,praveže magneticku hlavy mi nerobili,vraj to sklerózu multiplex určite nemam. Dala som sa na homeopatiu,tam mi zisťila,ze mam nervovo zapálenu pečeň a moč.mechúr,čo sa prejavuje napātím a nervozitou,zlym videním a pálením ust.Tomu aj verím,lebo keď mi to začalo mala som salmonelózu a príliš veľa toxínov na pečeni. Najdi si aj ty dobru homeopatičku,čo ma prístroj na meranie orgánov.Problēm je v tom,že je to chronické a veľmi rychlo prechladnem a každú zimu da to opakuje.

Lulu2011

to su take nespecificke priznaky, aj ja uz 10 rokov patram a nic...ked ti nic nenajdu skoncis s diagnozou panicka porucha a cau :)

na tu sklerozu multiplex ti magneticku rezonanciu robili?

ja sa trapim unavou neznesitelnou, mala som roky malo zeleza, zazrakom sa mi to upravilo a unava tu je stale, tiez uz neviem, co mam robit :(

zita11

Sranduješ,však ?
Máš X vyšetrení, testov, CTčiek .. choroba sa nenašla .. a ty čakáš diagnozu TU?
Ak nesranduješ, vyzerá to na psychosomatiku. Skús iné lieky od psychiatra, treba tam zájsť znova. Môžeš ísť aj k lekárom do Viedne, Budapešti, Bostonu..
Liečitelia by si na tebe zgustli.