kajala, to na veterine je normalne v niektore dni, hlavne poobede. kolkokrat som cakala aj hodinu,kym ma vzali a nebola som tam sama, este museli dovybavovat dalsieho cloveka so zvieratom, pricom dalsi veterinar bral ineho psa na rengen atd. Medzitym zvonil telefon. Nikdy som vsak nemala pocit, ze by sa mi dostatocne neveenovali. Je to normalne, niekedy som radsej odisla, ked som videla, ze mali vaznejsi pripad ako moje zviera(napr. zrazeny pes). Su to len ludia a snazia sa vybavit, co najviac pacientov, kedze kazdy majitel povazuje to svoje zviera za co najviac chore.
Neda mi a napisem to sem-na jesen som bola dost casto u veterinarov, raz so psom a a raz s kocurom, na striedacky. A stretavala som tam prevazne majitelky s yorkami. a kazdy ten york bol vystraseny, lebo jeho mjaitel sa spraval nepatricne-cicikali icj na ruckach ako male deti, majitelia jojkali, ochkali,a to pes mal ist len na ockovanie a dovtedy este povinne cipovanie. Vysledkom bol stres a stres, hlavne pre tie psy, a to vsetko sposobovali len ich vlastni pani. Netvrdim, ze je to aj tento pripad, kedze zakladatelku temy nepoznam. Len mozno by pomohlo, aby sa majitel upokojil a upokoji sa aj jeho pes. Moja fena raz nahanala v cakarni u veta muchu, ziaden stres, klud, pohodicka, a to sme si u vetov uz zazili svoje(operacie. neprijemne a bolestive vysetrenia, zastrihnutie pazurov od *"sikovneho" veta atd.). pes sa mi vsak v cakarni nikdy netrasie, trochu stresovat zacne az pri vetovi, ked mi chce vyliezt na hlavu, a to je tak vsetko.