Ahojte,dost casto mam negativne myslienky,pomaly az depky zo zivota. Mam 22 rokov a priatela s nim je vsetko v pohode. Ale co mi odobera chut zit a snazit sa nieco budovat je tato doba. Vsetko ca sa deje,ci uz vo svete alebo na SVK. Velka nespravodlivost,nezamestnanost,to ako s ludmi stat zaobchadza. Clovek si nevie najst robotu,chce si zalozit rodinu a nema na to,nema ani pomaly na tie zakladne veci. Vsetko ma to uplne zoziera ked vidim ze nic nejde k lepsiemu,cloveka sa nema na co tesit .. Chcem zit,pracovat,mat rodinu.. Ale nejde to..
A takto sa mi striedaju nalady,jeden den sa nad niecim nadchnem,napr dnes uplne som bola stastna za chvilku som si porozmyslala a prepadla ma totalna bezmocnost .. Je mi uplne zle zo zivota.. Niekedy by som najradsej mala pokoj navzdy... Ma niekto podobne pocity?
nechut a strach
Rapopo aj to ma napadlo :-)
A zahranicie nie je jednoduche,neni to to co byvalo ze clovek tam siel a zarobil si.. Vsade je velka ,,tlacenica,, su pootvarane hranice,lacna pracovna sila .. Posielam zivotopisy,zhanam po zahr. strankach ,som zaregistrovana aj v agentiurach.. Vsade treba prax a nie len na slovensku ale uz si pytaju prax aj v zahranici.. Nikde nezoberu mladeho cloveka bez skusenosti,maju dost ludi so skusenostiami a aj s dobrymi jazyk. schopnostiami.. A napr v zahranici teraz som,opatrujem 2 male deti ako Aupair za 260€.. 5 mesiacov som od rodiny,priatelov a nemam nic zarobene .. Je to hrozne fakt neviem co a ako robit..
EP, praveze naopak - SANDINGA jej navrhla, nech ide do zahranicia a ma pravdu...
SANDINGA.... no to si jej teda pomohla...
sezonne pracujem v zahranci , no na tri mesiace som vzdy doma. a ked som doma mam presne tieto stavy ako ty, ... moj zivot tu a tam sa neda ani porovnat...tu len zabijam cas, uplne negativne myslienky atd.....(
Prosim ta, ak by si sa rozhodla s tym skoncit, zober zo sebou aj niekoho, kto za to moze - vidis ich v telke denne - urobis aspon dobry skutok v prospech ludi...