Preco mam ovisnute ramena?

[zruseny35]

marianne..za to ake mas geny ,nemožeš.Moja mama vyzerá podobne ako ty,ja mam postavu po starej mame-nebude mi visieť nič ani v staršom veku.Nemáš sa za čo hanbiť,ked za to nemožeš.Horšie by bolo mat zadok s priemerom 200cm,a nevedieť z toho schudnuť a ostatná časť tela "akoby by ani nepatrila k tomu"-z toho už ma mať žena prečo komplex.

Delia

to nie je celkom pravda, tiez s tym mam problem, pritom mam dost vyrazny tricepsovy sval... no az teraz som zacala precvicovat "hlavu", tak snad to pomoze... citala som, ze za ukladanie tuku v oblasti tricepsu a lopatiek su zodpovedne hormony "androgeny", treba znizit obsah sacharidov v strave a tiez cvicit skor viacklbove cvicenia, nie izolovane..

marianne11

to tazko, povedal mi to chalan co trenuje vo fitku, ze sa jedna o triceps, aj cviky mi poradil ale tiez nevedel povedat preco to tak u mna je

marianne11

lenze to nie je mozne, ja ramena dost posilujem (hlavne triceps teda) robim v praci s tazkymi vecami uz dlho. nechapem to... keby som bola nejaka leniva stara zena, ved toto mavaju zeny po 40... :(