Rhinoplastika - dlhodoby opuch po operacii

Príspevok v téme: Rhinoplastika - dlhodoby opuch po operacii
paulylinka

Zdravim, chcela by som sa opyta, ci ma niekto skusenost s dlhodobym opuchom na nose po plastickej operacii. Opuch je normalna zalezitost ako som si zistovala, aj doktorka mi to povedala,je to tiez induvidualny proces. avsak odpucha mi to velmi pomalicky. Neviete mi niekto poradit nieco na urychlenie procesu ? som pomaly 6. mesiac po operacii, no stale prevlada opuch... Dakujem

nos-opuch

ja som po operacii 7 rokov a nos mi puchne stále... dokonca mi zhrubol , ušla mi špička, takze planujem reoperaciu..

lucia4569

ahoj, ja sa chystam na operaciu v marci. vobec sa na tie opuchy netesim a budem robit vsetko preto aby rychlo zmizli :-D ja potrebujem kompletnu rhinoplstiku ale idem tam hlavne koli špičke nosa. Môžete mi prosím vás popísať ten dlhodoby opuch? da sa s nim chodiť medzi ludi? bude to kazdemu biť do očí? alebo to myslíte tak, že to budem vidieť len ja keď sa lepšie pozriem do zrkadla?

lucia 55

Ahoj, no z mojej skúseností s pooperačnými opuchmi ti môžem poradiť určite wobenzym. ja som to brala pred aj po operácií (poradil mi to chirurg) a môžem povedať, že som bola maximálne spokojná. lebo také babské rady že "daj si na to ľad" sú tebe už asi na nič, keďže to máš také dlhodobé... veľa zdravia prajem, nech to rýchlo prejde

paulylinka

kompletnu operaciu nosa, teda kost aj makke casti ti urcite ziaden chirurg inac ako v celkovej anesteze neurobi.. a ak si astmaticka, tak to musis konzultovat prave s chirugom a aj na predoperacnych vysetreniach. a ceny zavisia od kliniky no lacnejsie ako za 1000 eur to nebude

Deniiii

Caute, chcela by som sa opýtať, či je plastická operácia nosa bolestivá v lokálnej anesteze....pretoze nepaci sa mi nos mam mensi hrbol a chcem spicku zmensit a mam astmu, ako najradsej by som to podstupila v celkovej anesteze ale neviem ci by sa to dalo v takomto prípade...... a aká je cena operacie nosa

blablar

Mne povedal ze mam masirovat, inak nic. Ja som mala taky nos krivy ze uz teraz je to o dost lepsie ale ak zmiznu tie opuchy asymetricke budem uplne spokojna. Tu opuchnutu dierku mam aj znutra taku ako keby trochu krvavu nezahojenu. Tak len dufam ze ked sa zahoji aj odpuchne