Mužský penis - otázka pre ženy

Príspevok v téme: Mužský penis - otázka pre ženy
MarekX

Chcel by som sa obrátiť hlavne na ženy – ako veľmi si všímate tvar mužského penisu? Zľakli by ste sa ak by ho váš nový partner mal nejakým spôsobom zdeformovaný, alebo skrátka iný ako vaši predchádzajúci sexuálni partneri? Prečo sa pýtam: mám 31 rokov a trpím tzv plastickou induráciou penisu. Je to vzácne, nenákazlivé (a u mňa našťastie nebolestivé) ochorenie, pri ktorom dochádza k deformácii penisu pri erekcii. V mojom prípade to znamená že mám plne funkčný penis s dostatočnou dĺžkou, ale pri erekcii má tvar presýpacích hodín, teda pri koreni začína „normálne“, v strede je zúžený a potom zasa „normálny“, pričom je mierne zahnutý doľava. Hlavne na ľavej strane zúženia vyzerá, ako keby z neho niekto kúsok odrezal. Táto choroba je neliečiteľná, možná je len operačná korekcia ale za cenu rizika straty citlivosti a erektilnej disfunkcie. Žiaľ, momentálne som bez partnerky a bojím sa nadviazať novú známosť práve kvôli tomu, ako by reagovala na môj penis. Sex som nemal už viac ako rok, hoci zopár príležitostí bolo... ale vždy som to zo strachu vzdal. Pritom by som práve sex veľmi potreboval, možno by mi vrátil sebavedomie... alebo možno aj nie... Je to ako začarovaný kruh. Nepíšte mi prosím že ak budem mať milujúcu partnerku, bude ma brať takého aký som. Pretože taká je pre mňa momentálne v nedohľadne. Len chcem vedieť či by ste sa niečoho takého v posteli zľakli a či je podľa vás správne žene o tom pred sexom povedať alebo čakať či si to všimne sama. A nesmejte sa prosím z môjho problému, pre muža v mojom veku nie je niečo takéto vôbec sranda. Aj 31 ročná nezadaná žena by to mala veľmi ťažké, ak by mala napr. po nehode zdeformované prsia alebo inú intímnu časť tela. Hoci by bola inak atraktívna a úplne zdravá, sebavedomia a radosti zo života by jej to nepridalo. Ďakujem

Marek662

Ahoj, možno by ti na sebavedomie pomohli nejaké stimulanty. Ja som mal problém s erekciou a výdržou. Mal som z toho strach a depresie. Tuna mi pomohli: erotikcentrum.sk
Písal som sexuologičke čo tam majú. Klobúk dole.

odpovedam 34

moj zlaty vravim ti 100 zien ma 100 roznych rpeferencii najdi si babu ktoru uspokojis aj takto a mozes byt rad. co ti mam povedat ja- pri sexe NIC necitim ziadna poloha ma neuspokojila doteraz ani nedrazdila vnutri, drazdiva som len zvonku. tym padom sa mi vztah tazko udrziava azlesuje sexom :/ samozrejme vztahy su aj o inom ale ty sam veis ake je to dolezite. mas mensi problemn ako ja, hlavu hore. najdi si babu ktorej budes sediet...a ajsne ten vibrator neico znamena, no vidis to je dobra sprava :)

a jasne neupozornuj na to ziadnu babu pozri ak hladas normalny vztah a nie sex na 1 noc tak podla mna to baba vezme v pohode.

MarekX

Ďakujem za odpovede, v každej je niečo pravdy. Inak túto chorobu neprajem nikomu a beriem ju ako krivdu, ktorú som si nezaslúžil. Práve ja, ktorý som bol v minulosti každej partnerke verný... práve teraz, keď žiadnu partnerku nemám... práve v tomto veku, keď sex k zdravému a plnohodnotnému životu dosť potrebujem... Na druhej strane, som príliš veľký bojovník na to aby som sa vzdal. Robím všetko čo sa dá a možno aj trochu naivne verím v uzdravenie. Ešte jedna vec: minule som si na akejsi sex-shop stránke všimol vibrátor pre ženy, ktorý mal presne taký zvláštny tvar ako môj penis. Možno na tom niečo bude :-)

vertzi

Podla mna sa trapis uplne zbytocne..hlavne je ze funguje... urcite na to nikoho neupozornuj a tvar sa akoby to bolo uplne normalne...ked to budes brat normalne ty, tak to potom budu brat vsetci...moj priatel ma tiez zahnuty do dola (dlzka & hrubka je v poriadku) a neviem sa dockat kedy sa budume milovat... je pre mna ten naj!

odpovedam 34

ja som bohuzial nikdy nezazila vagianlny orgazmus, zos exu nic nemam :( uspokoji ma chlap jedine rukou, mozno jazykom a nehladam sex na ejdnu noc. zenam ako som aj by to nevadilo :D

cim nechcem nic naznacit, ale ak si anjdes podobnu zenu ako som ja tak si vyhral.

Miska292

Ak hladas priatelku na prilezitostny sex,tak to by som ti moc neodporucala.Diskotekove lahke devi na par chvil by na to zareagovali rozne.Nevies,ako by na to dotycna zareagovala a hlavne od baby,ktora sa s tebou hned vyspi nemozes cakat,ze bude nadpriemerne inteligentna a ze by jej to nevadilo,kedze jej ide cisto len o sex.
Avsak v milujucom vztahu to ludia beru inak,teda aspon minimalne ja by som toto vobec neriesila,pokial by to nejakym sposobom extra nenarusalo intimnu stranku a ak aj ano,tak by som sa to s partnerom snazila vyriesit :)
Ale tak mas rozne typy zien,niektore si na tom zakladaju,niektore nie.Byt tebou,tak sa tym tak netrapim.Praveze to skus brat ako nieco originalne a skor sa to snaz brat ako plus.Chlapi so zdravym sebavedomim zaujmu a to nemusis mat \"perfektny\"penis.