Zdravím ... včera do rána som pil velké množstvo alkoholu ... až do rána ešte ráno o 7 som popijal s kamaártom..a som sa zobudil a mám silné triažky..všetko je pre mna divné .. depresie mám... a sílnú uzkosť.neviem ako sa detoxikovať a čo mi pomože...neviem či to vydržím zašpať sa mi nedá nedokažem to ... neviem kam ísť..sedím nevladzem sa ani pohnúť..ako sa mam prekonať .. čo mi pomože..aké myslenie..alebo aká vec .. čo mam spraviť ako detixokovať..prosím o pomoc dakujem
Depresia!
ach jaj a ked som aj veriaca, ale už nechcem žiť, nemám chuť ani silu a ani motiváciu a chcem ist k nemu hore,hm?
Mám tažku deprsiu, ktorá trvá už týžden a nie a nie to prejst len sa to zhoršuje, čo s tým?
Rozmýšlam nad smrtou, ktorý sposob by bol vhodný, tažko sa mi dýcha a cítim sa ako vyžmýkaný citron, v robote robim ako stroj, bez citu, myslienok a chuti a uz vobec nie s radostou.
Lieky od psychiatra mám ale nezaberaju a aj tak mi nik neverí, iba psychoterapeutka a ta je v šoku ked rozprávam o smrti.
Neo .. a ako sa cítiš? lepšie už ..či?
dávaj si na to pozor, a pokiaľ môžeš jedz často tie polievočky , je to zdravé a chutia tak isto ... :)
Meno Dakujem ti velmi pekne
Iveta Michael .. raz za mesiac...nekedy som nepil aj 6 mesiacov ... možno aj viac
ale ked som bol menší tak škola zábava a tak každý week ...
áno,inak taký slepačí alebo hovädzí vývar je vraj dobrým liekom..
napíš potom ako sa cítiš,či ti z toho niečo pomohlo
p.s. to obrátenie k Bohu je pravda,ale platí to pre veriacich ak si ateista nebudeš tomu rozumieť,no v každom prípade zabudni na alkohol!
opr: pekne
ahoj neo
zoznam sa s tetou Skusenostou a jej kamaratkou Vytrvalostou
pises o mysleni..myslenie bolo vytvorene abstraktne preto, aby ked teraz dostanes myslienku na roztrhnuty zaludok, tak aby si nezomrel hned ..... myslienka ma frekvenciu, nachadza sa normalne v tomto energickom poli
tvoje myslienky kontroluju tvoje pocity, a tvoria tvoje okolie
modli sa k Bohu .. modlitby su 4 typy tusim : odprosujuca, dakovna, oslavna, prosebna
najskor musis odprosit svoje chriechy, v krestanstve sa to vola dusa, v budhizme karma...cisti ju jedine Boh, ked ho poziadas.
vdaka tomu, vykonane ciny, ktore lutujes, ti nezanechaju citovu kotvu a nenavist ... naplnia ta vnutornym pokojom a minulost pre teba sluzi ako studnica poznania
dusa sa uci (tao-cesta,zivot) das ruku na horuce
1.. mozes za to nenavidiet mamku, ze tam dala ten hrniec teply a do smrti ju vinit ....
2. alebo mozes pokorne odprosit to, ze si bol duchanepritomny a nesustredeny, alebo si sa to ucil v dobrom a posuvas sa dalej (trening)
...nepopieraz ze sa to stalo, pouzivas tu skusenost, znalost, co ta to naucilo, pridalo ako do mozgu, ako do duse
vsetky drogy (jedy) ako aj vsetko, co do tela nepatri, telo vylucuje .. to je ta kamaratka Trpezlivost - poskytuje ti cas rozmyslad nad svojimi cinmi .... neviem, ci alkohol sa viaze na nieco konkretne cim sa da z tela vyplavit
---------------
ale pomaha sa prejst (zrychli metabolizmus), pobyt na cerstvom vzduchu (cista energia), varena polievka (vsetka energia zo zeleniny je vyvarena vo vode, co je najprijatelnejsie pre zaludok)
vela stastia Neo :)) pit s rozumom je ako jest s rozumom alebo ako zabavat sa s rozumom - neposkytuje to ani MIN ani MAX extrem, ale zlaty stred najvacsej efektivnosti)
Neo1992
no peken si sa zničil,v prvom rade si musíš uvedomiť že alkohol je veľký vyvolávač depresie! to ti s prehľadom potvrdí každý doktor,najmä psychiater ..
skús sa na alkohol ani nepozerať,žiadne poprávky v tvojom prípade by to nepomohlo lebo ti to už zasiahlo psychiku :(
musíš sa poriadne najesť,skús to ..a zase len dobre vyspať z toho a pokiaľ ti stále bude veľmi zle tak potom okamžite vyhľadaj psychiatra
btw: piješ pravidelne, často a ako dlho už..?