Teraz to už dokážem!

Príspevok v téme: Teraz to už dokážem!
slaf

Ahojté :) viem že už takých tém je veľa ale otvorila som novú.
Môj cieľ je zdravo jesť plus pohyb plus cvičenie:)
Chcela by som aby sa niekto pridal ku mne, aby sme si písali vymieňali názory pomáhali si a boli stále v kontakte.
Je lepšie chudnúť s niekým ako sama :)
začínam od zajtra pridajte sa ku mne :)
mám 21 rokov, 162 cm a 68kg môj cieľ 50-55 kg :)

pandorica

Aby ste lepšie chudli, obmedzte v prvom rade tuky.Bánovecký jogurt má kolko kalórií?Radšej zjedz dva nízkotučné.A čo je to polievka do hrnčeka? Radšej si uvar brokolicovú doma a tej zjedz aj tri taniere.Ak budete chudnúť takto, ako doteraz, všetko sa vám vráti a navyše si dodr..te organizmus.

marianne11

Baby ako ste na tom? Ja 7 deň - 2kg už mi hovoria aj známy či som neschudla to som nečakala takto skoro taký výsledok

slaf

marianne11 no pekne pekne a aj cvičíš ?:)

Maxi celkom fajn jedlo :)

no ja dneska rizoto tuniak zelenina ... :) a chcela som cvičiť doma ale nestíhala som nejak :)

majte sa :)

marianne11

ahojte, dnes to iste ako vcera, banan, jogurt, polievocka a tuniak so zeleninou, troska mlieka. Pokracujeme :) 2dni, -0.5kg zatial

Maxi

slaf: tak celkom mi to trvalo, za osem dni a teda vobec necvicim, nemozem sa prinutit a aj jeden den zacnem a pak zase nic. a dnes som teda zacala den s kavickou s medom , nizkotucny jogurt a na obed mam nachystane kuracie maso a vecer uvidim ci dam zase kuracie maso alebo rybu.

slaf

so.nickaa preto začínam od dneska lebo včera mi skončili kramy.

marianne11 ahoj :) no ja dneska na ranajky asi si dám jablko alebo nejake vločky s mliekom :)
obed ešte netuším napíšem potom sem :)
ináč nemáš toho málo necítiš sa hladná ? napíš potom čo si dnes jedla.

Maxi vitaj :) no pekne ide ti to ináč aj cvičíš? a tie 2 kg za aký čas si dala dole?

Pekný deň prajem babenky

Maxi

Chlieb moze z otrub, recept je napísaný na ich stranke ale jasne ze len obmedzene množstvo. Tak raz za týžden si ho upeciem a mam ho na dva dni a teda je to mali kustek:)

Maxi

Ahojte, tiez potrebujem dat dole 5 kilov a zatial dve som dala a teda snažím sa jesť podľa dukanovej diety ale nedodržiavam to presne. A dnes som mala teda: šunku tri kúsky , dva krajce chleba, ktorý som si upiekla a rôznu zeleninu , potom kuraciu pecienku, zeleninu, kyslu kapustu nakoniec . Rátam ze este niake dva týždne a by som mohla docieliť moju váhu