Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Nadejka my najblizsi to horsie prezivame ako ti chori my sa bojime strachujeme stresujeme.A oni to pritom zvladaju super teda nie vsetci.Moja mama stale vravi ze ovela horsie pripady su tam ako ona ze jej nic nieje ze ona chodi vladze.Z ozarovania si robi srandy ze sa chodi opalovat a tak.Proste neberie to tragicky to skor ja stresujem za nu,a to tiez nieje dobre na moju labilnu psychiku.Dneska bolo krasne teplucko tak som sa bola prejst trosku prevetrat hlavu a prist na ine myslienky.
Ovecka mozes napisat o aky typ islo a ake stadium ti ktori prezili?Vdaka
Atka su to normalne reakcie,ze si clovek zhana co najviac informacii,aj ja som sa tak naucila narabat s pocitacom a citala som vsetko co sa len dalo a potom som div nekolabovala od strachu,neskor som sa zacala riadit tym ,ze to je vseobecne, kazde telo je ine .Manzel je bojovnik,niekedy si ja pripadam ta chora.Ma uz lepsiu kondicku ako ja.Ja som 2 mesiace po operacii kolena tak musim byt opatrna.
Nadejka medicina napreduje ja verim ze tvoj manzel bude v poriadku do konca zivota.Ta pliaga sa uz nemusi objavit,treba dufat a verit.Si zlaty clovek a mas dobre srdiecko.Dakujem ti ze si sa zapojila do mojej temy a dala mi trosku iny obraz a pohlad na chorobu.
2 Ivka mam troch v rodine vsetci sa liecili 2 sa vyliecili teda uz preslo tak 20 rokov a ziju a jeden do roka zomrel
Nadejka lenze presne taketo medialne a internetove pribehy metu cloveka,ako napriklad mna a potom uz nerozmysla racionalne.Povie si aha ten sa vyliecil pil len vodu stavy tak to urcite funguje,a pritom nemusi to byt vobec rakovina.Pretoze aj nadory su zhubne a nezhubne.Clovek fakt nemoze verit nicomu co vidi v tv a na internete.Tiez som ako hlupana citala tie blbosti a ta soda bikarbona s javorovym sirupom je pecka no to som vedela ze to bude riadny blud tak ako prekyslenie.Myslela som ze ak mama zmeni stravu zacne brat vitaminy ze rakovina zmizne ze telo zabojuje no bolo to malo nestacilo nefunguje to tak,a nemame ani lekarov ktori by tak u nas liecili.
Atka nemam vo zvyku na nikoho utocit,to su vsetko slova,ktore idu priamo zo srdca,pisem co citim.My mame smolu,ze je to nevyliecitelne ochorenie tak sa nam to vrati...Preboha, preco by som mala na teba utocit,zato ze si si vybrala nieco ine,to by som ti velmi nepomohla,ja dlho odolavam vstupovat do diskusie,hlavne,ked sa to hemzi utokmi,ale ked si pomyslim, ze moje povzbudenie moze niekomu pomoct ,preco nie,my sme to zazili tiez vieme ,ake je to ,ked sa prihovori cudzi clovek a vypocuje a povbudi preco si to vzajomne neposuvat,ved to je nejmenej co mozem urobit.Dnes som sa v praci vyobjimala s dvomi znamymi a tak zakaznik starsi pan tak smutne pozeral a povedal,ze jeho nema kto tak objat tak som pristupila aj k nemu a tiez som ho srdecne objala,mala si vidiet ten jeho pohlad ,plne oci slz od radosti a mna to nic nestalo len som mala dobry pocit,ze taka malickost niekoho potesi...Ja som velmi pokorny clovek,jedine co neznasam su krivdy a falosnost.
Nadejka a neboj sa bude dobre kontrola dopadne v poriadku ina moznost neexistuje predsa a hotovo:),strasne silno Vam drzim palce.
Atka vies vsetko je individualne,v reflexe som raz videla,takeho chalana,myslim ze aj v modrom z neba bol ,neviem tusim mal nador na mozgu,a nebolo to dobre a zacal pit len stavy a zmensilo sa mu to velmi ,lekari sami neverili.Dcerkine svagrinky ziju v zahranici a jedna pracuje u lekarky a tej zistili rakovinu prsnika,odmietla chemoterapiu,lieci sa alternativne a zomiera ,uz ma metastazy vsade,mlada zena.Takisto som videla v telke pripad zeny,ktora si akoze sama vyhnala rakovinu z tela von slovami,bolo to take usmevne ,neverim na taketo veci .Nesudim nikoho ,je to kazdeho osobna vec co si vyberie,je to jeho zdravie snazim sa len poradit a hlavne povzbudit...
Nadejka dakujem ti za mile slovicka,si velmi dobry clovek.Necitim z tvojich viet ziadne vycitky voci mojej osobe..a to by si mi mohla vynadat ze som hazardovala s maminym zdravim.Fakt strasne som jej chcela pomoct kedze som mala zle skusenosti s liecbou rakoviny vo svojom okoli naozaj neprezil nikto.A teraz aj ty mi davas nadej teda tvoj manzel ze zije ze to zvladol ze sa to da.To je velmi vela lebo na alternativu boli vsetci mudry ale nikto mi nenapisal ze ten a ten sa vyliecil.