Prosím poraďte mi.
Som človek, ktorý odjakživa túži pracovať s ľuďmi, veľmi by som chcela ísť študovať andragogiku, počula a dočítala som sa že to má celkom dobré uplatnenie v školeniach, personalistike, výchove, táto práca by ma neskutočne naplňala. Chcela by som to ísť študovať na Mateja Bela v BB.
Mojím problemom je totišto že neznášam MATEMATIKU A JAZYKY.
Týmto pádom mi niečo ako marketing, ktotý by ma taktiež veľmi bavil odpadá. Neviem čo ísť študovať, aby som tam využila buď svoju túžbu po kreativite, tvorbe a dizajne, alebo aby som pracovala s ľuďmi, pomôže mi niekto ? poradí ? Prosím
Poraďte mi s výberom VŠ
Medicínu hocikto nedá. S tým marketingom skôr nájdeš uplatnenie ako s andragogikou. Nad tým radšej ani neuvažuj.
ak mozem napisat svoj nazor, tak som este nezaregistroval inzerat kde by hladali cloveka s takymto vzdelanim, velmi pochybujem, ze to ma take uzasne uplatnenie ako spominas ty, jedine tak na webovej stranke danej univerzity, ktora to vyucuje, tam to mozu zveladovat do neba, ale pozri sa na realnu situaciu na pracovnom trhu a skus si najst na internete kolko je v sucasnosti pracovnych ponuk pre tento odbor..
o marketingu ani nehovoriac..
dievca, vyber si odbor, ktory je ziadany na trhu prace a skus to skombinovat aj s tym co ta bavi.. darmo vystudujes nieco co ta bude bavit a po 5 rokoch skoncis "uspesne" na urade prace..
ak mas rada pracu s ludmi, preco napr. nerozmyslas nad medicinou? s tou sa urcite nestratis, a kontakt s ludmi tam budes mat isty..