Zaujimali by ma Vase skusenosti s injekciou Synovial
Synovial injekcie do kolena
neviem ako to je sinjekciami či stoja tie tri čo su spolu alebo len jedna je za tych 52.50euro. Dakujem za odpoved
ja som uz uzivala gely,a ziadne zlepsenie u mna nebolo.Som cakatelka na vymenu kolenneho klbu,problemy mam uz 7 rok,tak ma zaujali tie injekcie.Mam reumaidnu srtritidu,aj artroskopiu za sebou,a ine vychodisko uz nebude len vymena.Ale mam pred 50-tkou,tak chcem ten klb este nejaky cas udrzat funkcny,aby som mohla aspon ako tak chodit.
Ako okamžitý záber je to veľmi dobré ale o chrupavky ( a nielen v kolenách ) sa je potrebné starať aj naďalej. Vekom ale aj pri rôznych športových aktivitách a ťažšej fyzickej práci dochádza postupne k ubúdaniu synoviálnej tekutiny , chrupavky na kĺboch aj drobných kĺbikoch sa postupne odierajú , čo spôsobuje stuhnutosť a neskoršie aj veľmi výrazné bolesti . Preto je veľmi dobrá kombinácia kyseliny hyalurónovej v tabletkách ako náhrada za chýbajúcu synoviálnu tekutinu a na regeneráciu aloe nápoj Forever Freedom. Po troch mesiacoch užívania dochádza k výraznému zlepšeniu ťažkosti aj u ľudí, ktorým hrozila výmena kolenného kĺbu.
Skusenost velmi dobra. Som par dni po injekcii a zlepsenie hned na dalsi den po podani dramaticke. Minuly rok som vy ral 3x Erectus, ale injekcie nezabrali. Toto ano. A picha sa len 1 x. Odporucam. Mam defekty chrupavky, pomerne velke, prebiehajucu artrozu. Takze bolesti boli takmet na kazdodennom poriadku.