neviem ani ako zacat.dcerka ma sest a je prvacka.jej spravanie ku mne ma strasne trapi.odmieta ma vravi ze ma neznasa s priatelom sa dost casto hadame ona chce len jeho stale ho stiska hlatka chce byt len s nim.chcela by som sa rozist ale ona vlastnej matke povie nech si ide a ze ona zostane s nim,ale ja uz nevladzem mala mi povie ze sa k nemu hnusne spravam,a ako sa mam?ked uz nevladzem
Dcera ma odmieta
podľa mňa dieťa v jej veku už dostatočne cíti kto ju naozaj má rád ...a venuje sa jej toľko kolko potrebuje - žeby tvoj priateľ?
p.s a prečo by ťa tak sklamal,naviac príde mi to dosť nezodpovedné trhať nasilu dcérku od neho,keď ju má rád a navyše čakáš dalšie dieťa s ním .. tie deti budú predsa veľmi potrebovať otca, síce ťa nepoznám osobne ale pôsobíš tak trochu nevyzreto,sorry..
no ved asi tak :-) aj mne sa zdaju niektore komenty dost hlupe.
2 miskahriska tu sa jedna ciastocne aj o nabozenske fanaticky... proste ak si rozopnes posledny gombik na kosely ak je vonku 50°C tak si pre ne kurva....
co vam sibe?ake nechutne fotky?to ste asi este nechutne fotky ani nevidedi!!pletiete tu niektory jablka s hruskami!uplne odveci tu riesite moj fotoalbum!a co teras?som nejaka ina ci co!
miskahriska
akurát som dočítala všetky príspevky, prv som si myslela, že niekto sa poriadne znovu zabáva vymyslenou témou, ale potom som si všimla, že zakladateľ témy má aktívny mail pri mene, dokonca azetovský mail..
miskahriska to čo za nechutné fotky máš zverejnené vo fotoalbumoch?
pre mňa táto hranica prekročila všetky medze normálnych solídnych ľudí :(
ľutujem to dieťa :(
inak fakt neviem co je na tom nenormlane? poste jeden ju nabuchal a netusite za akychokolnosti to mate vsetci co tu pisete sexualnu skusenost iba s jednym partnerom? no a s druhym xcela druhe dieta ale nakoniec sa chce rozist... no tak jej to nevyslo a ? akoze fakt sa snazim ale nechapem tieto vase reakcie... ja ako decko som tiez inklinoval skor k cudzim ludom je dost mozne ze ju napr odmieta lebo jej priatel jej povedal ze ona ho nechce a bla bla bla take decko uveri vsetkemu...
miskahrizka - ked ju tak milujes, tak preco ti to neopatuje? Ja som sa tak venoval svojim detom, ze by ich nikto nedokazal postvat proti mne. Dokonca mam uplne opacnu skusenost - decka si doviedli kamaratov a blbli sme spolu s nimi a tie decka ked prisli ich rodicia pre ne jednak nechceli ist s nimi a dve sa rozkricali na nich, ze preco sa s nimi nehraju tak ako ja s nasimi. Treba sa fakt zamysliet, kde je chyba, ked ti vlastna dcera, ktoru milujes, toto robi...
vsak ja ju tak milujem a tak mi to ublizuje!k nej som nikdy nebola zla
neviem co mate s tym fotom mne sa zda uplne normalne vyzerajuca...mozno by som ten album nedal len tak verejne ale podla mna co sa da z fota zistit jedna o normalneho cloveka
zewa - ide o dceru, cize skor Elektrin komplex.