Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dcera ma odmieta

Príspevok v téme: Dcera ma odmieta
miskahriska

neviem ani ako zacat.dcerka ma sest a je prvacka.jej spravanie ku mne ma strasne trapi.odmieta ma vravi ze ma neznasa s priatelom sa dost casto hadame ona chce len jeho stale ho stiska hlatka chce byt len s nim.chcela by som sa rozist ale ona vlastnej matke povie nech si ide a ze ona zostane s nim,ale ja uz nevladzem mala mi povie ze sa k nemu hnusne spravam,a ako sa mam?ked uz nevladzem

ljljdaskj

Mozno sa u tvojej dcere prejavuje Oidipov komplex (prehnana naklonnost k otcovi a nenavist k matke), sucast vyvoja. Chlapci tym tiez mozu trpiet a u nich sa to nazyva Elektrin komplex (prehnana naklonnost syna k matke a nenavist k otcovi).

ebi77

jasne, my sme idioti, a ty si príkladná matka a človek s veľkým Č, to nám je jasné

ten kto v hlave niečo má, dá si dva plus dva dokopy, že ako sa vecí majú...

ešte raz ľutujem tie deti, čo musia vyrastať v taktom prostredí, ide mi srdce roztrhnúť. Myslím tu hoci jaká rada je márna. Bodka. Zo psa slanina nikdy nebude

miskahriska

tak nekomentujte ked sa vam nepacia dcere sa venujem je naucena poumyvana poriadene mam tak aj ja potrebujem oddych po praci a nie sa zatozovat idiotmi!! A myslim ze aj chlap by sa mal zaujimat a starat o dieta nie len zena niesme v praveku

kabel

tie fotky nie su sexi, su nechutne, skarede a pritom vobec nejde o trciacu bradavku, ta je len ceresnickou na torte nevkusu

Fleur-de-lis

veď tak už nechajte tie foto.
Dcéry sa spýtaj či s tým má nejaký problém a budeš vedieť...

Ale ak naozaj hľadáš pomoc v tom, čo robiť s dcériným správaním, tak musíš trošku viac reagovať a odpovedať na niektoré otázky, lebo inak ti nepomôžeme, keď nevieme dosť dobre ako sa správaš a ako to u vás doma vyzerá.
Potom tu len ľudia hádajú a nie vždy najšetrnejšie. Keď necháš ľuďom priestor pre fantáziu, hneď vymyslia všetko možné ;)

Si pripravená na to, že v niečom budeš musieť zmeniť a prehodnotiť svoje správanie alebo si dúfala, že je to "len" dcérin problém a s tvojím správaním to nesúvisí?

Prezyvka55

0vecka a sak nevyzera az tak dobre, skor by som povedal ze takto by som sa nechcel reprezentovat :D v druhom albume pozicie ako pred sexom :D no podla mna divne ale ked je toto jej vizitka budis.

No ak problemu .. asi by som povedal ze hmm smola cim bude starsie dieta tym menej ho donutis aby malo-nemalo niekoho rado.

0vecka

2 fyz ja som nechodil do pomocnej skoly... akoze na tomto by sa mozno bavili dn ak vobec... zvlastne je ze namiesto normalnzch rad tu riesite to ze ma niekde na nete bradavku... akoze podla mna to je dost nevhodne tu vypravate ako keby ste boli nejaka dedina s 1000 obyvatelmi...

miskahriska

tu fotku s prsnikom mam v obrovskej velkosti v ramceku zavesenu nad postelou.a ja neuznavam ked su dvaja spolu len koli detom