Zdurené uzliny po očkovaní MMR?

Príspevok v téme: Zdurené uzliny po očkovaní MMR?
annaka3

môj 16 mesační syn má zdurené uzliny za obidvoma uškami,na pravej strane pod uškom na krku,a vzadu na hlave na obidvoch stranách pri krku...boli sme zaočkovaní MMR dna 29.01.14 ,a uzliny sa zväčšili po 9.dnoch po očkovaní 07.02.14. Chcela som počkať 3-4 dni,či sa to náhodou nezmenšuje,ale žiadna zmena zatial nenastala.Nemôžem už spať,tolko zlého som prečítala o tomto očkovaní,preto by som bola rada,keby ste mi napísali svoje skúsenosťi o reakciách po očkovaní MMR...jeho dvojča nemá zväčšené uzliny... zajtra zavolám detskej lekárke,či máme za ňou ísť,alebo či máme ešťe pár dní počkať...dakujem vám vopred za vaše odpovede

Micina99

Dobry den. Neviem ci mi este odpoviete, nakolko je to otazka spred troch rokov, ale chcem sa spytat ci Vasmu synovi sa tie uzliny vratili do normalu? Aza ako dlhi, ci naozaj za 2-3 mesice.
Dakujem pekne za odpoved

annaka3

dnes som hovorila s našou detskou lekárkou,a ukludnila ma,že je to len reakcia na očkovanie,a príznaky môžu pretrvávať až 2-3 mesiace,pokial to nebolí malého,alebo nemá horúčku,nemusíme ísť ku nej...takže všetko v poriadku :-)