Priľahnutie Duchom?!

Príspevok v téme: Priľahnutie Duchom?!
Sue22

Dobrý deň,dnes v noci sa mi stala dosť nepríjemná vec.
Snívala sa mi doslova nočná mora a po prebudení som sa pozrela na svojho priateľa a vo svojom vnutri som cítila,že niečo nieje v poriadku.Cítila som niekoho prítomnosť v našej spálni a potom sa to stalo!Doslova som sa nevedela pohnuť ,chcela som kričať o pomoc na priateľa ale nešlo to.Bola som paralyzovana a ešte k tomu všetkemu aby nebolo málo sa mi všetko začalo točiť.Som si na 110% istá,že toto nebol žiaden sen ale realita!Bola som hore a plne si uvedomovala čo sa deje.Teraz som si na internete chcela o tom niečo prečítať a pozerám,že to ľudia nazývajú "Priľahnutie duchom" alebo "Energo-vampirizmus" ked z vás zlé sily doslova sajú energiu a vstupujú do Vás počas spánku alebo prebudenia ,ked ste oslabeny.Zažili ste to už niekto? Prosím vás o radu ,ako sa toho zbaviť a čo to vlastne je...Rada si prečítam aj vaše zážitky ak nejaké mate,nestalo sa mi to totiž prvý krát a aspoň ma upokojí ked viem,že v tom niesom sama :) :) Dakujem

evan

...Dobrý deň, na tento problém odporúčam postaviť si na nočný stolík kameň labradorit a čierny turmalín...pôsobí práve proti spomínaným energiám a energetickým "vysávačom"

0vecka

hmm jj niektori to volaju prilahnutie duchom a ini spankova paraliza..kazdopadne ja som tiez take zazil a ako decko som to zazival tak raz za tyzden ale cim som starsi tym je to zriedkavejsie... pocity ze pocut ako keby sepkanie a pritomnost inych ludi pritom sa clovek nevie pohnut...

lilyiankaa

presne ako je tu písané jedná sa o spánkovú paralýzu ..mne sa to stalo asi 3x po sebe a odvtedy už nie ... je to nepríjemný pocit, keď sa nemôžeš pohnúť, kričať, ale máš pocit,že vidíš osoby a pod ..proste máš haluze .... stáva sa to pri strese alebo pri nedostatku spánku

Lulu2011

nie je to prilahnutie duchom, je to spankova paralyza, stalo sa to aj mne, po extremnom stresovom vycerpani, je to dost hnusne, ale s duchmi to nema nic spolocne :)

kablica

:-DDD
jasne, duch mojho svokra ta strasi
je to obycajna spankova paralyza, je to prechodna porucha, ktora vznika dysregulaciou roznych mozgovych centier pri prebudzani, alebo zaspavani, moze sa vyskytnut ojedinele, alebo sa opakovat, nie je to nic zavazne