Ahojte. Berie tu niekto Spitomin dlhodobo? ake mate skusenosti? nechcem zase brat ADcka, som z nich ako nafetovana:( Spitomin som zatial este nebrala dlhodobo, no neviem, ci sa mi oplati vobec zacinat, ak je prilis slaby a nezaberie.
Spitomin postaci?
no..beriem teda spitomin uz zopar dni..a nie je vobec lepsie ale prave ze horsie:( ja tomu nerozumiem...prve dni mi bolo normalne..a vcera, dnes...potim sa, nenormalne ma boli v hrudi..uplne som slaba...je mi horsie ako predtym. co mam robit? brat dalej? neziaduce by mali ustupovat a nie sa zhorsovat ...:(((
problem mam taky, ze som cerstvo po rozhode....no a zacinam mat take divne stavy...boli ma v hrudi....vecer na mna dojde hrozny stav...len by som plakala...som podrazdena..mam strach ze mi dojde zle...no a to je zacarovany kruh....AD su na mna silne aj ked beriem mini davky...viem ze inak ucinkuju...ale dufala som ze mi zaberie :(((
Spitomin som brala dlhodobo. Davky mi lekarka vzdy upravovala podla potreby. Na uzkost mi pomahal. Ci bude aj tebe, to je otazne.
spitomin je pre male deticky...ak mas uzkost tak xanax, rivotril, oxazepam a ine...
Podľa toho, aký máš problém. Spitomin je anxiolytikum - používa sa pri úzkostiach, nespôsobuje závislosť.