Mám 37 rokov, som vydatá, máme tri deti. Mám dve sestry - 45 ročnú vdovu a 46 ročnú rozvedenú. Obidve majú deti už dospelé. Tieto moje dve sestry začali loviť mužov a je im jedno, či ten muž je ženatý alebo slobodný, proste idú doradu a hľadajú pre seba toho najlepšieho. Takmer vždy to v ich očiach vyhráva ten ženatý. V tejto aktivite sa úplne spolčili a nie sú prístupné žiadnym argumentom. Ja keď si predstavím, že by mi nejaká osamelá žena začala ohrozovať manželstvo, je mi z toho naozaj zle. Koľko musí byť v takej žene bezohľadnosti, vidím to aj na mojich sestrách. Čo je to za trend v poslednom čase? To už ani ženy matky nemajú žiadnu úctu k deťom ženatých mužov a ich manželkám? Prečo musia narúšať pokoj rodín? Možno si poviete, že je to na tom mužovi, nemá sa dať. A čo tá žena? Ona sa môže pokúšať získavať zadaného? Provokovať a ohrozovať inú rodinu?
Prečo si ženy bez mužov začínajú so ženatými chlapmi?
Chcu si dokazat, ze su lepsie, ako nejake ine zeny. Riesia si tym svoje vnutorne komplexy. U slobodnych maju velku konkurenciu a mohlo by sa stat, ze narazia na konkurenciu krajsich a lepsich zien. Kdezto zenaty muzi byvaju vacsinou v stereotype a unudeni od vecneho fnukania manzelky. Zeny si tym riesia svoje chudobne ego, nic viac.
Preco sa tvoja sestra rozviedla ?
Mali by si hľadať vdovcov alebo rozvedených..asi nemajú charakter..