Mám 37 rokov, som vydatá, máme tri deti. Mám dve sestry - 45 ročnú vdovu a 46 ročnú rozvedenú. Obidve majú deti už dospelé. Tieto moje dve sestry začali loviť mužov a je im jedno, či ten muž je ženatý alebo slobodný, proste idú doradu a hľadajú pre seba toho najlepšieho. Takmer vždy to v ich očiach vyhráva ten ženatý. V tejto aktivite sa úplne spolčili a nie sú prístupné žiadnym argumentom. Ja keď si predstavím, že by mi nejaká osamelá žena začala ohrozovať manželstvo, je mi z toho naozaj zle. Koľko musí byť v takej žene bezohľadnosti, vidím to aj na mojich sestrách. Čo je to za trend v poslednom čase? To už ani ženy matky nemajú žiadnu úctu k deťom ženatých mužov a ich manželkám? Prečo musia narúšať pokoj rodín? Možno si poviete, že je to na tom mužovi, nemá sa dať. A čo tá žena? Ona sa môže pokúšať získavať zadaného? Provokovať a ohrozovať inú rodinu?
Prečo si ženy bez mužov začínajú so ženatými chlapmi?
Ano Sejla, patria si navzájom, ale sa nevlastnia. Ak som ženatý, nemôžem sa spoliehať na to, že mám papier na ženu a ona je povinná so mnou žiť za každých okolností. Aj rodina má rôzne štádiá. Je rozdiel sa rozvádzať keď sú deti malé a potrebujú obidvoch rodičov, alebo keď nie sú žiadne, alebo už dospelé.
Tým sa znova vraciam k téme Eury. Jej sestry pravdepodobne majú cieľovú skupinu mužov s dospelými, alebo žiadnymi deťmi. Keď odídu deti, veľa párov zrazu zistí, že sa stratilo jediné spojivo, čo ich držalo pohromade. Takže ja jej sestry za to neodsudzujem. Kde niet dopytu, nie je ponuka. Ak je to slobodná vôľa dvoch ľudí, nemám s tým problém.
A s tým bratom, to nie je dobrý príklad. Brata si nevyberáš.
Ondrej, muž patrí svojej žene rovnako, ako ona patrí jemu. A nie je fér po rokoch vyhodnocovať negatíva a pozitíva, ale skor by sa mali snažiť o zlepšenie, je to proste už rodina. Rozviesť sa je ako keby si sa zrazu rozhodol, že tvoj brat už nebude tvoj brat. Sú prípady, kedy je rozvod pochopiteľný, ale to sú skor výnimky.
Nechápem tú poľovnícku terminológiu. Vždy mi príde smiešna. Tie ženy predsa nie sú levy a muži po ktorých idú bezbranné antilopy. Samozrejme uznávam, že príležitosť robí zlodeja.
Každý muž a aj každá žena žijúca viacej rokov v nejakom spoločnom vzťahu vníma negatíva, ale aj pozitíva toho spoločného života. Ak je tých negatív príliš veľa (to platí pre obidve strany), tak ten veľmi nespokojný sa naozaj môže stať ľahkou korisťou a dosť často aj padne z blata do kaluže - ale to je život.
Je alibistické tvrdiť, ukradla mi muža a na úkor mňa je teraz šťastná. Mne ako mužovi sa to zle počúva. Čo my sme nejaké veci doživotne niekomu pridelené bez práva rozhodnúť sa komu patriť?
ja chcem ulovit slobodneho a nedari sa mi ani to. zenateho nechcem. to by bolo o nicom. nebol by nikdy moj.
s vývojom našej spoločnosti sme dospeli k tomu, že ľudia sú DRAVÍ, týka sa to tak vzťahov ako aj v zamestnaní.
doba je zlá
Maoam, keby išlo len o sex, dalo by sa to ešte prežiť. ale ony chcú toho chlapa navždy. odtrhnúť ho od rodiny, nehladia doprava dolava. nikoho neľutujú. toto na tom nechápem. to bezmedzné sebectvo. a u žien, tie by predsa mali byť citlivejšie.
v tomto veku a s tymi skusenostami (ktovie cim si presli) hladia proste uz iba vylucne na seba
plus sa blizia k 50tke a musia si dokazat, ze ich este niekto chce
zenatych zlomia na sex velmi lahko
tak dám moju skúsenosť:
môj muž sa tiež zaľúbil do vdovy, prestal sa starať o deti, stále lietal za ňou. vedela som o tom, ale myslela som, že keď budem slušná, tak ho to prejde. užije si a vráti sa. nuž ale to bol základný omyl. vdova potrebovala partnera, nie len milenca. tak ho opantala, taka bola mila a ustretova, že ho presvedčila, že mu bude lepšie s ňou. nebola to žiadna popoluška ani šípová ruženka, vedela dobre čo chce. hľadala medzi viacerými, dnes to nie je ťažké. sú všelijaké fóra na zoznamovanie a ona sa tým nejaký čas po mužovej smrti zabávala. môj muž netušil, že spáva aj s inými, bol z nej uveličený. ona porovnala a zvážila, že práve on je ten najvhodnejší a najlepší. a jedného dňa ho k sebe aj pekne krásne nasťahovala. pár rokov bolo dobre, ale už sa hádajú a chcel by sa vrátiť. ale má smolu. môže ostať tam, kam sa odtrepal.
tým chcem povedať, že často aj dobrák, ak je troška unudený alebo mu žena málo hladká jeho ego, pochybí a naletí. nie sú to vždy len chlapi, ktorí vyhľadávajú sex u iných žien. aj ženy vedia byť dobré mrchy. aj tá mužova mala deti ale rovnako ako tvoje sestry, ani ona na cudzie deti - teda naše - nebrala ohľad. ň
preto si myslím, že ked už sa koná nejaký sex alebo vzťah mimo manželstva, je naozaj spravodlivejšie a bezpečnejšie, keď je to medzi dvomi rovnakými partnermi teda medzi ženáčom a vydatou, medzi rozvedenými a vdovcami atd. prečo mi má byť dobre na úkor niekoho iného?
takže súhlasim s názorom zakladateľky témy. niektoré ženy sú naozaj mrchy. som ale veriaca a myslím, že príde deň zúčtovania aj pre ne.
Ale veď toto je OK, presne ako povedal Fúzač, musia si hľadať vekovo seberovných a tí su vačšinou, ženatí, rozvedení s priateľkami, alebo alkoholici a podobná skrachovaná chamraď. Tvrdíš, že majú dospelé deti, tak je pravdepodobné,že aj ich potenciálna "korisť" bude mať deti dospelé.
Môžeš im odoprieť možnosť začať nový život s niekym iným? Sú to tvoje sestry, ty im nedopraješ trochu šťastia?
Aj toto pomáha vytvárať tlak na manželky, priateľky, aby si toho svojho vážili a dennodenne pracovali na sebe a svojom vzťahu. Ale toto platí aj opačne, tak isto rozvedení muži sa snažia získať partnerku aj medzi vydatými.
Nikto nemá na toho druhého vlastnícky list, alebo kúpnu zmluvu a to je dobre.
Nakoniec, pozri sa okolo seba na ženy, čo najviac nariekajú. Sú tučné, nestarajú sa o seba, nikam z mužom nechcú ísť a ani ho nikam pustiť a potom sa divia, že im ho uloví nejaká atraktívna 45-ka, ktorá si vie nájsť čas na neho a aj na nejaké spoločné záľuby.