prosím vás, aký je rozdiel medzi preventívnou prehliadkou panny a ženy, ktorá už mala pohlavný styk - teda, či to bolí
a jedna crazy otázka, ale trápi ma: dávate si dole i ponožky? lebo na všetkých fotografiách na nete majú ženy na gynekologickom vyšetrení vyzuté aj ponožky... vďaka
Gynek. vyšetrenie panny
ps.ona ma nemohla udať lebo som tam bola sama a hlavne preto že pila ... ktovie či aj vtedy nemala niečo v sebe,by som ťa chcela vidieť ako by si ju tolerovala hm :(
Maoam: keď neveríš tvoj problém,ale je to tak .. a čo? zaslúžila si to,a nie som hysterická no bolesť znášam veľmi zle a tú facku dostala najmä preto že spochybňovala fakt že som bola panna a nerešpektovala ma,dnes si to už asi nikto nedovolí,našťastie..
Lulu2011
úplne vážne,strelila som jej facku s patričným komentárom... a ešte som na ňu dala aj sťažnosť..
ako som sa neskôr dozvedela ona bola alkoholička dosť,vraj pila rada aj zo študentami medikmi :)
Yvaz
to záleží vždy iba od prístupu a citlivosti lekára či lekárky!
nič viac a nič menej ... asi je to celé iba o tom,ale ak si nájdeš nejakého dobrého gynekológa tak by nemal byť problém..ja som mala smolu ale to neznamená že ju musíš rovnako mať aj ty :)držím palce!
dalsia vtipna tema plna rozpravok od vymyslenej facky az po trhanie hymenu :-DD
bude ta vysetrovat cez konecnik a ultrazvuk cez brucho. Ak nebudes spokojna s lekarom mozes zmenit mnohe tak robia aj ja som zmenila lekara lebo ten moj bol na ho..o Teraz som spokojna. Ponozky si nechaj ja si nechavam aj topanky, lekar nic nehovori ze dole tak si ich nechavam. Nebudem stracat cas vyzuvanim. Ved nejde vysetrovat nohy ale ...Ak by si ich mala velmi zaspinene od snehu co teraz ani nieje tak si ich daj dole ale inak nechaj pokial ta lekar neupozorni ale mne nevravi nic. Ci uz vysetrenie cez ritku alebo vaginu oba su neprijemne ale da sa to vydrzat predsa len kolonoskopia a vysetrenie zaludka hadickou su horsie vysetrenia.
Hm pekná amalýza a ano som chalan, a priatelka bola na gin keď sme spolu začínali, a hento mi povedala neskôr, ale nechce sa mi tu rozpisovať, ale sú rôzne druhy aj žien, a nie nepozeral som si ju, príde mi to trocha divné sa jej tam dívať a skúmať niečo. A vlastne to je aj dôvod prečo sa na to pýtam, lebo ona mala aj niečo mimo mňa, a nikdy mi nepovedala pravdu o tom, vždy si vymyslela nejakú inú verziu a úplne ma tým domotala, a dosť ma to sralo, jej bývalý vravel niečo iné.... a to čo som sa pýtal bolo už len zo zaujímavosti. Všetko čo si napísala je krásne spísané, ale ak poznáš fakty, ale tým že mne boli podané fakty asi 10x iné v priebehu roka, myslím fakty ohladne predošlých vzťahov, tak si môžem akurád tak teoretizovať. Jedine to o tej ginde viem naisto že tak bolo, vraj to bola nejaká stará doktorka.
Yvaz,
citam si tu tie sialenosti, tak aby som ta trochu ukludnila. Ja som na prvom vysetreni bola panna, vysetrenie mi robila cez konecnik-bolo to trochu neprijemne ale inak ok. nikde inde mi nic nepchala.
Ponozky si nechaj a ten petting jej na nos vesat nemusis:)
takze ako teraz, si zena a pises akoze v muzskom rode a MAS osobnu skusenost ALEBO si komplet protirecis, pretoze sa najprv pytas bab, ci mali natrhnutie alebo ine viditelne stopy 'po narvani' spekula do posvy (hoci panny sa zasadne vysetruju cez konecnik) a ano, jestvuju spekula roznych velkosti a gynekolog vyberie adekvatne a ano, su aj detske spekula, predstav si...a zaroven pises, ze mas vlastnu skusenost (cize bud si zena a zazilA si to) alebo si muz a zazila to tvoja ex-priatelka alebo aktualna priatelka, cize si pri tom nebol a vies to iba z jej podania a tym padom by si ale mal vediet a teda aj vidiet, ci doslo k natrhnutiu a Co., kedze si sa po nasilnom vysetreni priatelky iste na to osobne pozrel.........
takze ako to je ci bolo?
A nestopol by vyšetrenie... povedal by, a aj povedal, že ale nepreháňajte, nemôže to byť také strašné... vydržte, to sa zbadáte keď budete rodiť a iné trápne kecy...