Sucha posva po mykoze

Príspevok v téme: Sucha posva po mykoze
darina28

baby chcela by som sa opytat ci mate skusenost , liečila som sa 6 dní na mykozu (mykomax,canesten,canesten cipky 6ks) a odvtedy mam úplne suchu vaginu po vylieceni.(predtym som taky problem nikdy nemavala,prave naopak) skusala som cipky na obnovu flory lactacyd probiotika no stale je sucha uz 3tyzdne po liecbe, co je problem hlavne pri milovaní. stretli ste sa s niecim podobnym?

hani258

mykozu som mala tiez, ale neliecila som to canestenom, ale wobenzymom. to su enzymy na preliecenie zvnutra a pomahaju liecit zapaly. ja by som si ho skusila nasadit, malo by ta to vratit do normalu.

mony9260

Vyskúšaj od MultiGynu krém Actigel.. je to prírodný prípravok a je v balení aj aplikátor, čiže pred spaním si môžeš krém zaviesť aj do vnútra :)Stojí síce okolo 14€ ale ja som s ním nad mieru spokojná.. Mne veľmi pomohol a hlavne nedráždi ako chémia.. Ja som mala stále mykózy a stále len do mňa pchali lieky a po dobratí som mala presne takého problémy, nič mi nezaberalo až toto :) priebehu týždna sa mi vlhkosť navrátila a môžeš ho používať aj ako prevenciu pred zápalmi..