Oxi line štúdio

linda222

Ja som o tom nepočula ale počula som ze v trnave sa bude otvarať nové štúdio zamerané na odbúravanie tuku a zbavovanie sa celulitídy.Nieco podobné je aj v bratislave volá sa to hypoxi. Ak je to ono tak to som absolvovala a to má perfektný účinok. Rýchlo som schudla v problémových partiách a teraz si to udržiavam.Zbavila som sa aj celulitídy.Je to vlastne byciklovanie v takom vajíčku kde sa strida tlak a tým sa urýchluje chudnutie.Takze toto odporúcam.

veronika

Reagujemna Katarinu. Neviem ci nie neskoro, ale predsa. OXI line je studio kde sa chudne. Pomocou kyslikovej kury, cvicenia a zdravou stravou. Chodim do takehoto studia uz par rokov a pomahaju mi udrziavat moju vahu,kedze mam sklon k tucnote. Som s nimi velmi spokojna. Odporucam kazdej zene, ktora ma problem so svojou liniou. Ani si clovek neuvedomi, ze dietuje. A je tam aj mily team pracovniciek. Jedno zo studii je v NR, ale myslim, ze maju pobocku aj v NZ a Ziline. Nie som si ista. Naozaj odporucam. V.

katarína

hladala som, ale nikde nie je uvedené ako pracujú, su len kontakty na konkretne studia, ale ja si chcem najskor o nich nieco pozistovat