Kvasinkové ochorenie

Príspevok v téme: Kvasinkové ochorenie
žofia

Má niekto skúsenosti liečby kvasinkového ochorenia Candida? Ako sa zistí toto ochorenie? Mám hrozné bolesti klbov, svalov, hrozná únava, zahlienené a ubolené hrdlo, kašlem, zahmlené videnie,... leukopéniu a začína depka. Všetky moje vyšetrenia sú vraj dobré podľa mojej lekárky, alebo len malé odchylky. Poradí mi niekto? Vopred Vám ďakujem

suši

Žofia za tvoje ochorenie ani tak nemusí candida ako chlamýdie - tie spôsobujú tieto problémy. Pozri na stránku www.chlamydie.info - tam uvidíš koľko ľudí je z tvojími problémami a liečia sa.

j a n a

Ahojte, poraďte mi prosím, užila som 13 antikonc.tabletiek, na 14.deň som zabudla, užila som ju po prejdení 12 hod., ostáva mi do konca užívania ešte 7 tabletiek, aké je riziko otehotnenia?

mikaela

Aj ja bojujem s Candidou. Jem cesnak, probiotiká, kyslú kapustu, acidká, vylúčila som sladkosti a aj napriek tomu viditeľné zlepšenie nepociťujem. Takže aj mňa by dosť zaujímala nejaká iná liečba, počula som, že imunologička zvykne naordinovať dlhodobú liečbu liekmi.

Ivka 1

Žofia napíš mi na mail ak chceš,môžem Ti
dať kontakt na lekára,ktorý pomáha produktami na prírodnej báze a má s tým
veľmi dobré výsledky.

jaja

mozno ti chybaju nejake vitaminy,alebo mineraly,alebo to moze byt aj psychicke...teraz ma napadlo.skus si zacvicit tibetanov.uz si to cvicila?

jaja

neviem co by som ti poradila,lebo mavam tieto iste problemy s doktormi.vacsinou mi neveria.mne sa napr. niekedy tocieva hlava,ale tak neuveritelne ze neviem obstat.tiez som nevedela presvedcit moju lekarku,ze je to zle.v minulosti som s tym mala velky problem,lebo sa mi tocila dva tyzdne v kuse.ale vtedy som chodila k sportovej doktorke do blavy.a tam mi robili specialne vysetrenia a zistili aj pricinu a povedali ze o rok dva si mam to vysetrenie zopakovat.teraz mam obvodnu doktorku v leviciach.karta z blavy sa mi stratila,lebo telovychovne lekarstvo zrusili.a moju obvodnu neviem presvedcit aby ma poslala na to vysetrenie,ci sa to zlepsilo.ked jej poviem ci by som nemala na to vysetrenie ist,zacne byt arogantna a odbije ma ze mi nic nie je.ked to vysetrenie nespomeniem,posle ma aspon na neurologiu,kde mi daju tabletky,potom sa to na pol roka ustali a vsetko sa opakuje dokola...
naozaj neviem co by som ti poradila,lebo kazdy povie,ze skus ineho doktora,ale to nie je take jednoduche...