Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kvasinkové ochorenie

Príspevok v téme: Kvasinkové ochorenie
žofia

Má niekto skúsenosti liečby kvasinkového ochorenia Candida? Ako sa zistí toto ochorenie? Mám hrozné bolesti klbov, svalov, hrozná únava, zahlienené a ubolené hrdlo, kašlem, zahmlené videnie,... leukopéniu a začína depka. Všetky moje vyšetrenia sú vraj dobré podľa mojej lekárky, alebo len malé odchylky. Poradí mi niekto? Vopred Vám ďakujem

žofia

pre RNG,
ďakujem za vysvetlenie. Áno, viem, že nie je tu žiadne spojenie s kvasinkovým ochorením. Nechcela som otvárať novú tému, preto som pokračovala tu :-). Teraz výsledky z Piešťan ukazali sjôrgenov s., robil mi to reumatológ.
Napíšeš mi presne ako sa volá a koľko stojí?
Ďakujem Ti veľmi pekne
Žofka

RNG

Sjorgen je novy "objav" lekarov, auutoimunny zazrak(telo je tak sproste, za bez priciny samo seba napada, blud ktory dnes vacsina lekarov rozsiruje, lebo nevedia najst skutocnu pricinu, ktora moze byt rozne patogeny, ci uz mikrobialne, viralne mykoplazmicke, alebo rozne zamorenia)
Delagil je madarsky protiparazitny liek, chemicky derivativ vyrobeny z chininu(quinine), ktoreho uzitocne ucinky su problematicke.
Chinin a jeho preparaty len tlmia cinnost krvnych parazitov(napr malaria) nevybiju ich
Ak mate krvne parazity(rozne amebalne napr giardia z vody je dnes casta) treba ich adresovat protiparazitnou zmesou.
Mam tu jednu, ktora adresuje krvne, crevne aj svalove parazity.
Sklada sa zo zdroja artemizininu(artemisia absynthia=worm wood), vytazku zo zelenej supky vlasskeho orecha a zdroja antimikrobialneho a antiparazitickeho eterickeho oleja=mlete klinceky
Doba pouzivania je 21 dni

Nevidim ale, kde je tu spojenie s temou o kvasinkovych infekciach

žofia

pre RNG,
poprosím Ťa,nakoľko moje vyšetrovanie pokračuje a asi ide u mňa o sjôgrenov s. s predpokladom užívania Delagilu :-(((. Už som si pozrela na nete, o aký liek ide, takmer mi oči vypadli ufff...
Aký máš názor na to? Poradíš mi niečo, lebo mám pocit, že aj môj humor sa zľakol sjôgrena :-)
Vopred Ti ďakujem za odpoveď a prajem veľa úspechov
Žofka

wanda

toto ochorenie je zdlhaveee, lieci sa niekedy aj roky. treba vela pevnej vole.
- v acidofilnom mlieku a podobnych vyrobkoch je tych probiotik ozaj malicko.je to len reklama. To uz radsej z lekarne tobolky s probiotickou kulturou

RNG

Jednou z metod liecenia kandidazy je Nejest niekolko dni nic obsahujuce skroby a cukry, brat niekolko lyzic kokosoveho oleja, ten ciastocne nahradi cukry, lebo sa priamo vstrebava a pre svoju stredne dlhu molekulu(c8-10-12)sa pouziva v bunkach podobne ako cukor, ale vyhladuje kandidu v crevach, ktora ochabne a da sa vycistit silne celulozovou dietou(kokosova mucka, psylium, kapustoviny-kapusta kel kalerab karfiol brkolica a tiez spargla )Rozrastena kandida je zakotvena na stenach creva ktore poskodzuje.Ked sa nahodou dostane ho krvneho obehu a tak do inych organov, je to katastrofa.
Z inych protikvasinkovych treba spomenut hlavne olej z divokeho oregana, citricidal(tiez GSE) z grapefruitovych semien a do urcitej miery aj vytazok z olivovych listov. Toto je prirodne liecenie bez postrannych ucinkov.