Napnuté svaly dolných končatín

Príspevok v téme: Napnuté svaly dolných končatín
andulikova

Dobrý večer , mám problémy s dolnými končatinam. Bolia ma obe nohy , napínajú mi svaly, alebo niečo vo svaloch . Ked sa postavím , tak vždy mi napnú obe nohy -svaly ,,bolí ma to. Ráno ked vstanem mám veľmi slabé obe nohy , musím s nimi trochu pocvičiť ,ale len trochu ,alebo akonáhle by som viac s nimi hýbala , tak ma moc rozbolia. Ked sedím na stoličke a nohy si vyložím iba na stolček do rovnej polohy , tak mi v nich niečo tak napne , že ma začnú bolieť , mám pocit akoby som mala skrátené svaly, a dostanem hned svalovicu. Nemôžem len pochopiť prečo po každom jednom postavení , ked sa postavím mi v oboch nohách sa napnú svaly ,alebo niečo vo svaloch , je to po každý jedenkrát- stále, čo mi to môže spôsobovať ? skadiaľ to ide ? Strašne je to nepríjemné ja už neviem kde mám ísť za kým mám ísť ako si pomôcť??? ,a je to každý jeden deň,--hrôza takto už žiť. .čo už mám s tým robiť.?? mala som už veľa vyšetrení na nič sa neprišlo,aj na cievnom som bola , povedali mi že to mám ok. Tak čo to potom je?