Všetko sa kazí

Príspevok v téme: Všetko sa kazí
0Twister0

Zdravím.
Dúfam že neotravujem ale potreboval by som sa vyrozprávať. V poslednej dobe sa mi v živote všetko kazí. Všade všetko negatívne...všade vidím samé zlé veci. Snažím sa myslieť pozitívne ale nejde to. Vždy to skončí zas len pri tom zlom. Bojím sa že sa stanú zlé veci a aj keď na verejnosti strach a problémy skrývam. tak keď som sám si to vynahradím len ďalšou depkou. A potom to už aj vypadá tak že sa mi nič nedarí a ešte viac sa všetko kazí.ja len proste neviem čo robiť aby som nemyslel na všetky tie zlé veci. Som na strednej a väčšinu ľudí tu moc nemusím lebo sú hrozne falošný a dobrý len keď dačo potrebujú.Na druhú stranu im do očí nepoviem že ich nemám rád. Niekedy len tak rozmýšľam čo bude keď toto všetko skončí. Bojím sa a zároveň by som to chcel zistiť...Samozrejme tieto obdobia nemám furt..sú aj dobré chvíle..no s týmito mám najväčší problém.

7samara004

Mozno by pomohlo keby si mohol presmerovat svoju pozornost na nejakeho tvora. Ak mas moznost, skus si vziat psika z utulku, alebo macku. Pokial nemas priestory, skus len morske prasiatko. Nejakeho ziveho tvora ( myslim si ze najlepsi by bol pes ) ktory by ta bral ako svojho najblizsieho priatela, skus ho vycvicit, chodievaj s nim na prechadzky, venuj sa mu a o par tyzdniv zistis, ze si prestal mysliet na negativne veci. Nemecky ovciak alebo nejaky iny vacsi psik ms svoju charizmu. Ber to tak,ze psik nikdy nepredstiera ze ta ma rad ale ta laska ide skutocne z jeho srdca. Mam macku, ale mala som aj psov, morcata, potkany a vtaciky a pes je jednoznacne volba cislo jeden.