Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zla psychiatricka

Príspevok v téme: Zla psychiatricka
lovehate

Nedoverujem svojej psychiatricke.
Nesadli sme si.
Hoci toho pre mna uz naozaj vela urobila, chcem odist.
Mam z toho vycitky, lebo viem, ze ma dobru povest, vzdy plnu cakaren (aj to ma hneva, ze vzdy tam stravim mladost...da sa objednat na cas, ale za poplatok, na ktory nemam...) a navyse neviem, ci hociktora lekarka by mi vybavila take papiere, ktore mi svojho casu strasne pomohli.
Som jej sice vdacna, za to, co bolo, ale citim, ze uz to nie je dobre.
Nechce mi ani povedat moju diagnozu, len mi vravi, ze si mysli, ze potrebujem lieky.
Pride mi to ako neferove jednanie s pacientom.
Kazdy pacient ma predsa pravo pocut, co s nim naozaj je, nie?
Stretol sa s tym niekto?
Vlastne prisla som k nej s niecim a vravela mi, ze lieky brat nemusim, roky som ju nevidela, a teraz akoby z pomsty, ze som ju ,,zanedbavala\'\', mi vnucuje to, co vie, ze nechcem...
Neviem, co si o nej mysliet...
Necitim sa ani, ze by som mala nejake problemy, ani moje okolie mi nic nedava najavo a ona ma napriek tomu stale vola na kontroly.
Moja rodina mi naopak vravi, ze som uplne ina ako kedysi, proste sa im zdam v poriadku.
Aky to ma zmysel? Preco ma psychiatricka stale lanari do svojej ordinacie, ked ma aj tak plno?
Co nema stale dost?
Pchala by do mna lieky, tahala zo mna peniaze...
Nemam vsak pocit, ze je to dobre...
Prosim, napiste, ak ste mali podobne skusenosti s psychiatrom...

leo24

Ahoj pises, ze mas z toho vycitky kedze toho pre teba vela urobila, ale z toho co pises mam pocit, ze ta to skor ubija ako ti pomaha. Podla mna to, o com tu pises je zasadna vec vo vztahu terapeut - klient a najvhodnejsie miesto kde to riesit je prave jej ambulancia a otvorene sa o tom porozpravat. A ak je fakt taka dobra ako sa ti zda tak to velmi rychlo vyriesite. :-)

Prezyvka55

Nie nestretol, zakazdym ked navstivim hocaku ambulanciu podpisujem a dostavam kopiu zaznamu z vysetrenia, 1 sa zaklada do karty a druhu si beriem domov. Svojim podpisom potvrdzujem ze rozumiem mojmu zdravotnemu stavu.

Ak ma tvoj lekar/lekarka iny system tak radim vymenit.