Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustále točenie hlavy, mdloby, únava, mravčenie v prstoch ľavej ruky

Príspevok v téme: Neustále točenie hlavy, mdloby, únava, mravčenie v prstoch ľavej ruky

Dobry den.

Som muz, mam 25 rokov a mám nasledovné problémy. Asi tri tyzdne dozadu som zacal pocitovat neprijemny pocit v pravom podbrusku. niekde v slabinach. Nebola to bolest, ale skor taky pocit plnosti, ako keby tlak. Nepripisoval som tomu ziadny vyznam, myslel som, ze su to len vetry alebo nieco podobne. Avsak potom sa k tomu zacali pridruzovat ine problemy. V praci sa mi zacala tocit hlava. Najskor to boli len take zavraty, ze som sedel v kresle a zatocila sa mi hlava. Postupne to preslo az k neustalemu toceniu hlavy. Toto tocenie je strasne neprijemne. Som nepozorny, podrazdeny, neviem sa na nic sustredit. Avsak ako pridem domov z práce, tak toto pominie a citim sa omnoho lepsie. Rovnako to je aj cez vikend, kedy doobeda mi je takto zle a potom navecer problemy pominu. Bol som u vseobecneho a ten mi spravil sono brucha podbruska a semennikov. Povedal, ze je vsetko v poriadku a ze to mohlo byt to, ze sa obcas zvykne semennik pootocit, ale, ze sa mi asi dal spat do poriadku. Hned ako toto povedal, vedel som, ze netusi co mi je a samozrejme problemy pokracuju. Tocenie hlavy, neprijemny pocit v pravom podbrusku, unavenost, malatnost, jemne trpnutie brusiek prstov na lavej ruke.

Premyslam ci to nemoze suvisiet s mojimi problemami, ktore sa objavili asi pred dvoma rokmi, ked som mal nieco podobne. Bolo to tocenie hlavy spolu s piskanim v usoch. No vtedy som nepocitoval tento neprijemny pocit v podbrusku. Bol som u ORL, ktory povedal, ze vsetko ok, poslal ma na MRI hlavy, taktiez vsetko ok. Dalej som siel k ortopedovi a ten ma hned poslal na rontgen chrbtice, kde mi ztistili, ze mam oplostenu krcnu chrbticu a skoliozu + ploche nohy. Dostal som parafin, elektroliecbu, masaze a akupunkturu a pomohlo. Problemy uplne vymyzli.

Preto premyslam ci to znovu nemoze byt ta chrbtica. Chcem sa spytat niekoho ci nema/l podobny problem.

Dakujem za kazdy nazor.

Dora123

Ahoj arwenik, poslala by si mi prosím ťa tvoju mailovú adresu? Chcela by som sa ťa opýtať viac o tvojom probléme. Ďakujem

Vilka1234

Ahojky, pri uvedenych priznakoch treba ist na odborne ENG vyšetrenie, tam presne zistia , z čoho závraty vznikaju. Ostatne príznaky s tym suvisia okrem bolesti v podbrušku. Mne to vyznieva ako problem s vnútorným uchom. Treba presne špecifikovať ako sa závrat prejavuje, na zaklade toho sa da urcit čo ho spôsobuje. Som v plnom invalidnom dôchodku pre závratové stavy takže som sa venovala problematike závratov. Ak je závrat rotačného charakteru nie je z chrbtice. Žiadajte Eng vyšetrenie.

nika82

toto su aj priznaky boreliozy, ako to niekto spominal na zaciatku temy. mala som rovnake priznaky a liecim sa na boreliozu. zial je coraz viac ludi s totou chorobou nediagnostikovanych a neliecenych

zuzanocka

Mne sa tiez toci hlava, trpnu mi prsty aj pery. Robili mi kadejake testy, chrbticu mam v perfektnom stave, srdce je v poriadku, ... z coho to mam ja?

lovko

ahoj,

mám ten istý problém, bolesti chrbtice, "divné videnie", pískanie v ušiach, úzkosť atď. predpokladám, že to môže byť z chrbtice alebo z psychiky... Každopádne neviem k akému lekárovi mám ísť. Vie mi niekto poradiť ?

Alebo poprípade by som vyskúšal nejakú dobrú akupunktúru ... Viete mi odporučiť ?

Ď.

arwenik

ahojte ,, mam 29rok a od 20 .. mam problemy, ako decku mi diagnostikovali lahku skoliozu .. samozrejme ,ked decko nic neboli ,nic neriesi ,mama somnou chodila pol roka na rehabky ,plavanie .. potom ma to uz nebavilo ,brala som to ako pritaz do zivota .. naco ,sak mi nic neni , ... samozrejme dr ,varoval ,ze cim bue clovek starnut tym bude horsie , hrach o stenu hazdal :D .. potom puberta ,, jasne vsetko ma viac zaujimalo ako nejake cvicenie na chrbat , do toho zavislak na vysokych opatkoch 15 cm nadherne lodicky to je moje ,moja vasen !! viem v tom chodit ,citim sa v tom ako bohyna ! .. no .. a teraz v mojej 29 ,si moj chrbatik vypytal svoju dan ,!! teda respektive ,moje problemy zacali v 22 . tocenie v zahlavi , bolesti hlavy ,, zvlasne videnie , zabudanie , nebola som vo svojej kozi , pridruzila sa psychika ,lebo som sa bala ze mam nieco v hlave ,, po vyetreniach CT atd , bolo to rok behania po DR , mi nic nezistili ,zobrala som to po svojom ,a zacala som sa stym psychicky vyrovnavat .a povedala som uz ziadne behanie po DR ,to ma vycerpavalo a vystavovalo !.. tak som si zvykla a uz som to ani neevidovala ,ze to odislo same (po 7 rokoch !!).ale POZOR . to mi len chrbtica chcela naznacit ,ze mam nieco robit ! mam 29 , minule som vysavala .. a po vysavani som sa chcela nadychnut .. a neslo mi to ,ako keby sa mi cely chrbat zmensil a tahal ma vzadu medzi lopatkami ,a len tak plytko neucinne som sa ledvi nadychla ! odvtedy to mam skoro dva mesiace .. takze dr mi spravil rentgen ! a moja diagnoza .. chonrozy diskov .. dextroskolioza , deformacne zmeny !! a z toho vypliva ! vsetky stavy su vacsinou od chrbtice ! pokial vysledky krv atd ,vyjdu v poriadku , clovek si neuvedomuje co vsetko od chrbtice mozes clovek zazit !!! a dnes je taka doda ,ze kazdy clovek ma problemy s chrbticou !len mladi zatial o tom nevedia !ale kazdeho to raz caka ! treba cvicit ,ale tomu tiez neverim ,ze to na to nejaky ucinok ,moj kamos je vrcholny sportovec ,kulturista .kazdy den v posilke ,, chrbat musi mat spevneny az ,az ,a aj tak ma seknute v krizoch ! :) takze tolko moj nazor .za vsetko moze chrbtica .. je to organ ktory drzi nase telo po kope ,:)

Mišo22

Nazdar anonym

Ja mám to isté ako ty. Točáky iba vtedy keď chodím ale keď si sadnem alebo ľahnem všetko zmizne. Taktiež som absolvoval všetko možné neurológia, kardio, očné, rehabilitácia. Aj ja mám skoliózu a som si všimol my čo máme tieto problémy všetci majú túto skoliózu. Chcem sa ťa opýtať už si nejak poriešil svoj stav?ak hej mohol by si mi odpísať na mail:dubovskymichal7@gmail.com

ďakujem ti moc

Mišo

Tak zmena stavu :D

Mdoby a tocenie hlavy ustupilo, avsak sa zobudzam s bolestou krizov a takmer cely den mi je tazko od zaludka. Co sa tyka tlaku v podbrusku, tam nastala zmena v tom, ze tlak ustupil,ale obcas ma tam zaboli. Najma pri zmene polohy tela

Kika222

Ved ja pisem ze je to psychika. Tam zacina ta pricina, pri psychickom strese a vypati a hlavne este pri sedavom zamestanani zatazujes krcnu chrbticu (vseobecne plati ze pri psychickom strese a vypati najviac trpi krcna chrbtica)z toho, od tej chrbtice su potom tie tocaky (na to je dobra masaz, uvolni sa a telo sa zrelaxuje. Presne to poznam ako opisujes, tiez ked som si lahla vtedy to preslo, a casto krat som mala pocit ze odpadnem, ale neboj neodpadnes je to len pocit. Na psychicku pohodu najviac pomaha pitie caju z medovky lekarskej (odporucam) co sa tyka toho podbruska tazko povedat, neviem mozno urologicke veci, mozno crevne problemy ale moze to byt prave s tou psychikou spojene. Skus navstivit este obvodneho ak to neprejde. Ale odporucam kvalitnu masaz 2x do tyzdna a pi caj z medovky kazdy vecer. Ja ako som pisala som s tymto skoncila u psychiatra a na antidepresivach, ale to neodporucam andepresiva je hnusna chemia. To ako som ti pisala mne pomaha, dost som uz o tom studovala a mam znameho doktora s ktorym som tie veci komlet prebrala cize viem o com ti hovorim.

DDA

ja som mal taketo problemy tiez-podla mna to nie je ziadna chrbtica-ale psychika.
skus sa trosku posledovat-ci nemas v praci vacsi stres a preto ti je zle....
odporucam dobreho psychologa-ktory pride na to,co sa deje a preco sa deje -a tvoje problemy budu prec :)