Vysadenie AD

Príspevok v téme: Vysadenie AD
Ameliee

Už dlhšie sa snažím vysadiť to svinstvo, beriem rok a pol ALventu, vysadiť som ju chcela uz pred pol rokom, ale psychiatricka ma stale strasila, ze sa mi panicka porucha moze vratit. Takze to odvtedy skusam, ale po par dnoch mam otrasne neziaduce ucinky. Nejake rady typy, ako to prekonat? AKo najlepsie a najefektivnejsie vysadit? Kedze od psychiatra podporu velmi nemam.

zewa

Ja som vysadzovala mega pomaly, ale aj tak som si musela jedine odtrpiet tie priznaky z vysadenia. Trvali dva tyzdne po uplnom vysadeni. Potom este sem tam zablesk, zavrat. Po takom mesiaci to bolo absolutne ok. Mam pocit, ze si to treba len pretrpiet. Avsak treba davat pozor a napr. nesoferovat pri vysadzani.
Drzim palce!

kabel

musis vysadzovat cez 75mg, potom 37,5mg, potom obden, dokopy aspon 3 mesiace, inak budes mat priznaky z vysadenia vzdy
predpokladam, ze mas nieco ako zablesky v hlave a zavrate pri pohybe oci a hlavy, pripadne stratu rovnovahy

kabel

nepises, aku davku vysadzujes, ale musis ist na to velmi pozvolna znizovanim davok. Vysadzuje sa niekolko mesiacov.