Cambridge diéta

adelaide7

Cambridge priamo nie, ale Keto Diet, to je založené tiež na princípe bielkovinovej diéty. A môžem odporučiť. Veľmi fajn na rýchle schudnutie, a teda štart dlhodobejšieho chudnutia

gabona1

Aj ja som sa do toho pustila a prvý týždeň tri kilá. Neni to jednoduché, ale dá sa to zvládnuť. Je to o prepnutí sa na chudnúci modul a ide to. Teraz ide môj druhý týždeň, tak som zvedavá, ako pôjdu kilá dole. Zatiaľ sa mi do teraz nepodarilo schudnúť. A to jem zdravo, šalátiky, ovocie a tak. Dokonca aj cvičím.

Mimi 888

Ahojte. Tak prvý mesiac mám za sebou. Úbytok na váhe 8,5 kg, z pása mi išlo dole neuveriteľných 17 cm, z bokov 11 cm, zo stehna 7 cm...
Teraz som na "Extra týždni" a trošku sa obávam, že niečo pokazím, viete mi niekto popísať nejaké vaše pocity z tohto týždňa, ak ste ním prešli, lebo ja nezvládam porcie, cítim sa nafúknutá a na prasknutie. Poprípade, či ste chudli aj v tomto týždni a tak. Ďakujem.

rapopo

Ja som ju mal. Ta dieta naozaj funguje, je zalozena na ketoze - jednoducho povedane, ked cloveku dojde ako primarne palivo cukor, tak zacne spalovat sekundarne - tuk. Ak chces dobry vysledok, musis ju nutne presne dodrziavat, lebo jeden prehresok ti moze znicit 3-dnovu snahu.
Co sa tyka udrzania hmotnosti - je naivne si pri akejkolvek diete mysliet, ze ked sa clovek vrati k predchadzajucemu zraniu, ze nepriberie. Logicky - zerem viac ako spotrebujem, tak priberam - tak funguje ludske telo - prebytok uklada vo forme tuku. Ta dieta je podla mna vynikajuca v tom, ak chce niekto rychlo a bezpecne schudnut napr. 8 kg za 10 dni - cize najprv mam vysledok a ten si udrziavam namiesto toho, ze sa napr. rok trapim, kym schudnem. Nevyhodou je, ze nie kazdemu to chuti - treba silnu motivaciu a po jej ukonceni treba zmenit stravovanie a zivotny styl. Ak to takto neurobis, radsej sa na to vykasli, lebo telo zazije sok a potom si urobi este vacsie tukove zasoby.