Pozná niekto túto diétu, (s)chudol niekto, udržal si to potom?
Nejaké info, skúsenosti. ???
Táto téma tu ešte nie je, preto som ju založila.
Cambridge diéta
Cambridge priamo nie, ale Keto Diet, to je založené tiež na princípe bielkovinovej diéty. A môžem odporučiť. Veľmi fajn na rýchle schudnutie, a teda štart dlhodobejšieho chudnutia
Aj ja som sa do toho pustila a prvý týždeň tri kilá. Neni to jednoduché, ale dá sa to zvládnuť. Je to o prepnutí sa na chudnúci modul a ide to. Teraz ide môj druhý týždeň, tak som zvedavá, ako pôjdu kilá dole. Zatiaľ sa mi do teraz nepodarilo schudnúť. A to jem zdravo, šalátiky, ovocie a tak. Dokonca aj cvičím.
Ahojte. Tak prvý mesiac mám za sebou. Úbytok na váhe 8,5 kg, z pása mi išlo dole neuveriteľných 17 cm, z bokov 11 cm, zo stehna 7 cm...
Teraz som na "Extra týždni" a trošku sa obávam, že niečo pokazím, viete mi niekto popísať nejaké vaše pocity z tohto týždňa, ak ste ním prešli, lebo ja nezvládam porcie, cítim sa nafúknutá a na prasknutie. Poprípade, či ste chudli aj v tomto týždni a tak. Ďakujem.
Ja som schudol s touto dietou 50 kil. Nic lepsie podla mna v ramci diet nie je....
Ja som ju mal. Ta dieta naozaj funguje, je zalozena na ketoze - jednoducho povedane, ked cloveku dojde ako primarne palivo cukor, tak zacne spalovat sekundarne - tuk. Ak chces dobry vysledok, musis ju nutne presne dodrziavat, lebo jeden prehresok ti moze znicit 3-dnovu snahu.
Co sa tyka udrzania hmotnosti - je naivne si pri akejkolvek diete mysliet, ze ked sa clovek vrati k predchadzajucemu zraniu, ze nepriberie. Logicky - zerem viac ako spotrebujem, tak priberam - tak funguje ludske telo - prebytok uklada vo forme tuku. Ta dieta je podla mna vynikajuca v tom, ak chce niekto rychlo a bezpecne schudnut napr. 8 kg za 10 dni - cize najprv mam vysledok a ten si udrziavam namiesto toho, ze sa napr. rok trapim, kym schudnem. Nevyhodou je, ze nie kazdemu to chuti - treba silnu motivaciu a po jej ukonceni treba zmenit stravovanie a zivotny styl. Ak to takto neurobis, radsej sa na to vykasli, lebo telo zazije sok a potom si urobi este vacsie tukove zasoby.