Fyziologická chorobnosť alebo čo s často chorým dieťaťom?

a.morenka

nieco podobne som zazila aj ja, aj ked som uz dospela osoba nad styridsat. ale tiez som vinou lekarky mohla prist o zivot. ked som sa vdaka inej liecbe dala trocha dohromady, nenechala som to tak a napisala som staznost. stale sa to riesi a mozno ani nepochodim, lebo ved lekari jeden kruheho kryju. ale nevzdavam to a hlavne pred touto nezodpovednou obvodackou vsetkych vystriham. nie som jediny pripad ktory takto pokaslala. od toho casu nechcem mat s klasickymi lekarmi radsej nic docinenia a dala som prednost prirodnej liecbe.

zúfalá mamin

A ešte dodám...Som nahnevaná aj na seba. A veľmi! Mala som dať na materinský inštinkt a nie na reči druhých. Ak vám krajčír zle ušije šaty, nevadí. Ak Vám však niekto temer zničí zdravie a budúcnosť vašich deti...TO VADÍ!!!!!!!!!!!

zúfalá mamin

Úž som na podobnú tému písala. Práve prekonávame dlhodobé obdobie, kedy moje dve dcéry boli dopované nadmierou antibiotík dávkovaných len tak " laicky od brucha...!!!!". Naša predchádzajúca, " skúsená" p.doktorka s úžasným renomé dcéram po dvoch nedokázala zistiť inf. mononukleózu. Dva mesiace im na základe ambulantných testov na prístroji, ktorý pravdepodobne ani nevedeli obsluhovať, určovala pyog.streptokoka a strašila nás, že ak nebudú dcéry užívať konské dávky antibiotík, hrozí im v budúcnosti reumatická horúčka! Keď už bola situácia núnosná, dcéry od únavy nevládali bez pomoci prejsť na záchod a zo školy ( do ktorej vládali za dva mesiace prísť dokopy na desať dní) smerovali rovno do postele...a mali neustále zvýšené teploty, bolesti kĺbov, hrdla, hlavy...sme zmenili lekárku. Tá okamžite spravila odbery a určila diagnózu. Deti prekonali inf.mononukleózu a CMV víru s takými hodnotami, ktoré sú smerodatnými na liečbu na infekčnom oddelení. Moje deti to "vďaka" p.nedoktorky prechodili. Výsledok? Terajšia p.doktorka nám ich dáva dokopy. A je to horor. Imunita na bode mrazu. pečeňové diéty, museli skončiť s akýmikoľvek pohybovými aktivitami, totálna zmena stravovania a oddychovať. Len čo sa niekde objavia, chytia všetko čo sa dá. Sú z toho zdecimované. A my tiež. Zostala v nás neskutočná zloba na doktorku. Viem, že mýliť sa je ľudské, ale toto by sa nemalo diať. Dcéry mohli veľmi zle dopadnúť.