Klimaktérium v 37 rokoch

Príspevok v téme: Klimaktérium v 37 rokoch
Cynthia1

Ahojte, tento rok budem mať 37 a posledné mesiace mám zdravotné problémy, ktoré neviem čomu priradiť.
Doteraz moja pravidelná menštruácia sa zmenila na nepravidelnú, 2 týždne pre menštruáciou sa cítim unavená, slabá, bolí ma hlava, mám tráviace ťažkosti a za posledné mesiace som aj pribrala.
Podľa môjho gynekológa sú to prejavy predmenopauzy, tak neviem.
Má niekto podobné skúsenosti? Nie je to skoro?

Ivka 1

Presne tak ,je potrebné byť pod dohľadom odborníkov - lekárov ,ktorí sa vyznajú v liečbe prírodnými doplnkami výživy a teda aj o liečbe pomocou aloe.

salamandra5

No aj s doplnkami opatrne, netreba byt samoliecitel. Znami si liecil hemoroidy s aloe vera a len co mu tospustilo vacsie krvacanie. Ja chodim do jedneho centra bioregulacnej mediciny,tam ti urobia celkovu analyzu a obraz o fungovani organizmu a na zaklade zisteneho ta nastavia aj na liecbu. Liecia cisto prirodnymi liekmi.To vysetrenie stoji iba 15€,takze za vyskusanie to isto stoji. Nas tam dali dokopy celu rodinu. Jedno centrum je v KE a jedno v BA.Pracuju tam lekari,kt.sa specializuju hlavne na celostnu medicinu.Maju aj externistov,kt.pracuju po inych mestach SR.Treba sa tam iba dopredu objednat a rezervovat si termin. Ak mi napises na hekate1@azet.sk dam ti tam cislo,kde sa mozes objednat.

Cynthia1

@ivka 1 Ďakujem veľmi pekne a vlastne všetkým.
Určite skúsim doplnky, len by som sa chcela spýtať na čaj Aloe vera + broskyne, to je klasický čaj, alebo nejaký špeciálny?

Ivka 1

Cynthia prežívate veľmi ťažké obdobie,prejavilo sa to na tráviacich ťažkostiach- pravdepodobne máte žaludočnú neurózu .Vôbec nemusí ísť o predšasnú menopauzu. Gynekológ by mal urobiť hormonálny profil a podľa toho potvrdiť alebo vylúčiť menopauzu. Viem Vám poradiť prírodné doplnky výživy.
Odporúčala by som pitie Aloe s broskyňami - veľmi dobre robí na nervovú sústavu a je vhodné hlavne v čase na psychiku náročných obdobiach, lieči dušu a aj telo. K tomu včeliu materskú kašičku a ginchiu.Malo by sa to dať do poriadku.

woo

uprimnu sustrast...ty mas toho naozaj vela. nemyslim ze si uz v prechode, skor je to tym stresom a tym ze nemas oporu...skus aspon tie doplnky, a aj magnezium

Cynthia1

Ďakujem.
Pokúšam sa, ale nemám to jednoduché. Po smrti mojich rodičov mi zostali len priateľky, nakoľko mám 2 a pol ročnú dcérku postihnutú autizmom a som rozvedená.
Manžel sa zbalil keď sa dozvedel správu o malej.

anka89

TAK to bude tvoj hlavny problem ,ale musis ist dalej zivot je niekedy kruty ,ale ma aj pekne chvile.Mas pravo byt smutna ,ale ked prejdes celym tymto procesom .urcite mas okolo seba ludi na ktorych ti zalezi a oni maju radi teba.

Cynthia1

Štítna je o.k..
Ale áno, pred necelým mesiacom mi zomrel otec a aj mamka pri dopravnej nehode a ja sa s tým neviem nejak vyrovnať.