Ahojte, ideme sa brať so snúbencom a potom plánujeme mať deti. Môj problém spočíva v tom, že som veľmi neurotická a zo všetkého si robím ťažkú hlavu :( Častokrát mám kvôli rôznym problémom poruchy spánku, neviem spávať a 2x sa mi stalo, že skončím na liekoch :( Preto by som sa chcela spýtať mamičiek, ktoré sú tiež neurotické, ako zvládali tehotenstvo a potom celkovo život s bábätkom...Za každú radu ďakujem!
Neurotička a tehotenstvo
o tom autogénnom tréningu som zatiaľ nepočula, po prečítaní si informácií na nete, sa mi to zdá byť zaujímavé...ovládanie vlastného tela...
autogenny trening za odbornej supervizie
viem, že všetko mám vo svojich rukách...len niekedy pri denno-dennom strese je to veľmi ťažké :( A to som rada, že sa to dalo do poriadku s manželom :) Všetko sa dá, len treba chcieť, i keď je to niekedy veľmi ťažké...
Moj muz je neurotik a bolo to snim po porode velmi tazke totalne nezvladal plac syna... tak ti drzim palce a pracuj nasebe uz len kvoli dietatu aby si hned po nom nevrieskala a netraumatizovala ho. Proste da sa to aj muz je stale menej neuroticky a dokonca niekedy reaguje ovela kludnejsie ako ja. Lebo sa snazi