ahojte! pred 2 tyzdnami sme s priatelom mali nechraneny pohlavny styk. dnes som si robila tehotensky test... bol pozitivny. baby ja sa strasne bojim jak mu to povedat.
Ako mu to mám povedať?
chcel by som test otcovstva.
normálne mu povec, že si si robila test a vyšiel pozitívny. Do vášho veku nikoho tu nič nie je, iba ťa spískajú zato ak si ešte mladá, vypíšu ti tu milion prednášiek že si s mala chrániť a podobne. Držím ti palce, nech sa k tomu priateľ postaví zodpovedne.
_Napr. takto...Fero, pamatas sa, co sme spolu robili pred dvoma tyzdnami? Tak budes otec...
normálne mu povedz, že si tehotná a čo je na tom ..veď snáď aj tvoj dotyčný priateľ bol pri jeho výrobe a teda tým pádom ak ste mali nechránený styk musel rátať s možnosťou, že môžeš ostať tehotná ...
ako prepac, ale to ked ste mali ten "nechraneny pohlavny styk", tak co ste si mysleli??? Ze sa nic nemoze stat??
Bol predsa aj on pri tom,ked sa to stslo, takze musi s tym pocitat,ze ked ma styk a nie je pri nom chraneny, je tam obrovske riziko otehotnenia. Nie je o com. Povedz mu, ze sa vam podarilo splodit babatko. No a podla mna je to fajn, ved aspon viete,ze ste obaja zdravi a plodni,a nebude problem pocat ani neskor znova. Asi ste este mladi, mozno bude z tohi hotovy,na to musis byt pripravena. Ale nezosyp sa, si predsa silna zena. O nejaky cas sa opamata. Prajem vsetko dobre.
V prvom rade by aj mna zaujímal tvoj a priateľov vek a ako dlho ste už spolu.. A jednoznačne mu to treba povedať..
:DDD kolko mas rokov kolko ma rokov otec vasho dietata