Opakovanie 2 ročníka

Príspevok v téme: Opakovanie 2 ročníka
peter.p

Caute chcel by som vedieť som v 2 ročníku opakujem prenášaný predmet z prveho už nie je takmer žiadna šanca že to spravím mam urobené všetky predmety z prveho ročníka aj teraz v tomto semestri. Chcem sa opýtať ako to je či môžem vychodiť tento letny semester a potom ked si zaplatim tak začnem od ktoreho ročníka? dakujem

0vecka

2 ina prezyvka ak by si to vedeli vybavit tak by predsa nic neopakovali...

inak u nas to bolo tak ze druhy krat prenasas znamenal vyhadzov ibaze sa ludi amohli prihlasit znova a spravene skusky sa uznavali (tusim vsetky okrem tych kde bolo E) a isli v podstate dalej

wheeee

No v Brne som bola v piatom semestri a nespravila som prenášanú skúšku, tak mi dali pápá ... A pokiaľ viem, aj na súčasnej škole to tak funguje ...

peter.p

TAK BY SOM vychodil ten letny aby som mal urobene skusky za cely 2 rocnik potom by som si hoci aj zaplatil ale robil by som len 1 predmet
a kde chodis ja na pu

Liliana65

u nás ani komisionálky nie sú... nemáš inú možnosť proste ak si to nevieš nejak vybaviť... a na to, aby prišli na to, kto čo neurobil majú systém predsa, kde sú všetky známky vypísané a podla mna im to automaticky generuje... a ver, že to tak robia všade!!! ved to sú ich príjmy predsa.. skús si radšej u dotyčného učitela vybaviť nejaký čierny termín, to je lepšia cesta

lilyiankaa

veď nemusí prísť hneď, ale ver tomu, že naša škola ak chce niekoho vyhodiť alebo pýtať peniaze, tak na to si čas nájde hneď ... toto majú riadne prekuknuté, na to si dávajú obzvlásť bacha ..... a načo by si chodil do letného ak neurobíš prenášaný predmet?? a už si využil všetky možnosti, čiže dva termíny a aj komisionálky?

peter.p

A vy kde chodite ved to chcete povedat ze hned ako zacnr letny semester tak vam pride papier ...ved to nikde tak nerobia...ved to by museli prelustrovat tisice ziakov ja som len chcel vediet ..

lilyiankaa

aj u nás je to tak ako píše liliana ... ak si neurobil prenášaný predmet z prvého ročníka, ale všetky áno, aj tak smola, lebo po zimnom semestri by ťa za to vyhodili .... skús ešte požiadať o komisionálky ... v tých by ti mali vyhovieť a to je fakt posledná šanca ako daný predmet urobiť ..inak vyhadzov, podanie prihlášky, uznanie predmetov a šup zase na to

Liliana65

u nás by ťa vyhodili, ak by si si to vedel vybaviť, tak by si mohol pokračovať letným semestrom, dal by si si ale prihlášku, znova príjmačky a ak by ťa prijali, tak žiadosť o uznanie predmetov, ktoré si urobil... aspon u nás to funguje takto