AHOJTE CHCEM SA OPYTAT CO SA MOZE STAT VTEDY AK NEMAM ASI 1,5 ROKA MENSTRUACIU (MYSLIM TYM CI V BUDUCNOSTI BUDEM NEPLODNA A AKE CHOROBI BUDU AK TO NEMAM...) DAKUJEM
....MENS.....
Myslim ze rok a pol je dost dlha doba!Navstiv gynekologa, budes potom kludnejsia. Nemusis sa ho bat,je to lekar ako kazdy!
aj ja som toho nazoru-ked este nebrala antiko meskali aj 3 mesiace ae jeden a pol roka?? to je wela..
Ja som menstruaciu dostala v 12-tich rokoch, ale aby mi vynechala rok, pripadne rok a pol, tak to si myslim, ze to az tak normalne nie je.A uz vobec nie v 16-tich.Podla mojho skromneho nazoru by si mala navstivit gynekologicku, aby si aj ty mala istoru, ze je s tebou vsetko v poriadku.
ahoj salma. je to uplne v pohode, ze ti menstruacia tak vynechava. ja som ju dostala ako 15-rocna a mam teraz 19. stale mi obcas vynechava. ono sa ti to casom upravi.
na zaciatku to este tak blbne, naozaj sa nemusis bat. Ine by bolo, keby si mala 18 a viac...Ak nemas iny zdravotny problem, tak nemusis ist k doktorovi. (musim teraz odist).Nestresuj sa
A TO NEMUSIM IST ANI K LEKAROVI???.... VIES STRASNE TAM NECHCEM IST....PRETO SA PYTAM LEBO BOJIM SA CO AK POTOM NEBUDEM NAPR. MAT DETI!!!!.....DUFAM ZE NIE....A TO URCITE NEMAM PANIKARIT??? A FAKT TO POTOM MOZEM MAT RAZ A POTOM ZNOVA NIC???? DIK
Takze to je uplne v poriadku, chvilu to potrva, kym sa ti cyklus upravi.Vela dievcat ma taku velku pauzu - aj sa ti moze stat, ze 1-2 x dostanes a zase nic. Neboj sa, je to OK
TAKZE MAM 16 A MALA SOM HO LEN RAZ=PRVY KRAT....