Ak nie tehotenstvo tak co potom?

Príspevok v téme: Ak nie tehotenstvo tak co potom?
ikatika

Uz dva tyzdne ma boli v podbrusku, raz zo zaciatku to bolo skor akoby maternica ale teraz je to skor ako vajecniky. bolia ma aj prsia, rovnako dlho ako podbrusko. Dnes som si robila tehotensky test, ten citlivy (vraj uz po 5 dnoch od počatia) ale bol negativny.
uz neviem co mi je, najprv som myslela ze by som mohla byt tehotna ale ten test ma zneistil. co ine by to mohlo byt ak nie tehotenstvo?

nemam pocit ze by som bola chora alebo mala nejaky zapal..
mali ste uz niekedy nieco podobne?
PMS mavam tak 2 dni pred menst..ale teraz je to uz dva tyzdne. a mestruacia ma prist az o 4 dni..

mortal

jamam taki problem zesom mala 3 dni velmi hrozne bolesti pod,brusko a vkrizoch pichani a tiez bolest ale velmi silne jak kebi som mala porodne bolesti bolo to hrozne aj prsia ma bolia a 11 som velmi krvacala silno neviem ci prisiel menzes lebo len 2 dni som tak krvacala apotom som mala tak normalne mala som aj zrazenini neviem cisom tehotna alebo nie chcem ist k lekarovi a urobim si aj tehotenski test poradte mi coto moze bit dakujem.

repka

stres a paranoia! .. prestan na to mysliet, menstruacia pride normalne a ked tuzite po dietati tak ani s tym sa nastresuj - urcite mozes mat deti a proste jeden mesiac to pride same... ked sa budes denne kontrolovat a stresovat tvoje telo tak nic sa diat nebude... dnesny internet chce ludi len stresovat! ci o neplodnosti ci o konci sveta --- je to tazke a ja tiez budem jeden den tak stresovat, ale skus sa vykaslat na to..
... nastvi sa a povedz si dost! dost stresu a kontrolovania sa a pride to!

ikatika

asi to tak bude..dnes uz nemam to brusko take zvacsene, ani neboli..len prsia este citim..ale to moze byt uz tou mrchou - ma prist pozajtra..:( uz ma to nebavi tieto stavy cakania a dufania ze sa podari mimco..

ikatika

Neviem, este som to takto nemala. Prsia ma boleli len vynimocne, a brusko tak 2 dni pred menstruaciou a aj to bolo skor take obcasne pobolievanie tak z rana. ale teraz je to vlastne v kuse skoro dva tyzdne. taky pocit ako ked uz mate prave dostat menzes.
moze byt ze by ten test vysiel negativne ale bola by som predsa tehotna?? :o

Lulu2011

mna zacnu boliet prsia hned po ovulacii, cca na 12 den cyklu, takye nic nezvycajne sa ti nedeje a co ta boli dole, veru neviem, mozno mas nejaky problem

lilyiankaa

tak máš PMS skôr .. ja ho tiež mávam niekedy týždeň pred, niekedy dva týždne pred, niekedy nemám ..je to individuálne ....