Ahojte.. Pochadzam zo Slovenska,ale zijem v Taliansku. Mam tu priatela a zijeme spolu nad jeho rodicmi. Problem je v tom,ze,ak ja poviem: "biely", oni odpovedia: "ale kde, cierny".
Najhorsie je to s mojou svagrovou, ak nesuhlasim s niecim,co povie,zacne po mne vrieskat a dokazovat svoju pravdu. A nie je to iba v niektorych veciach, je to skoro vo vsetkom.
S mojim priatelom sa uz asi 2 roky snazime o babatko, ale,bohuzial, sa nam to este nepodarilo. Povedali mi, ze som to ja, lebo mam obratenu maternicu. Ked som odpovedala,ze urcite to nie je koli tomu, ze obratena maternica nezabranuje tehotenstvu, zase po mne zacala vrieskat a povedala mi, ze ja z tohto obvinujem mojho priatela (jej brata), aj ked som to v zivote nepovedala. Ani by mna nenapadlo ho z toho obvinit, lebo ja si myslim, ze sme na to dvaja. Nie on sam. Nie ja sama. Sme dvaja.
moj priatel sa ma zastal a povedal mi, aby som na to nemyslela, ze nie je dolezite to, co si myslia oni, ale to, co si myslime my. Ma pravdu. Ale ja ich vidim kazdy den, snazim sa spravat normalne, ale uz ani neviem,o com sa mam s nimi rozpravat. Tato tema je uz aj tak pre mna velmi citliva... Nemozem sa tvarit,akoby sa nic nestalo... Nemozem sa im vyhybovat.. Nechcem sa stale hadat. Co mam robit?
Asi pochadzam z inej planety!
Zoe aj ja zijem v Taliansku a neviem o tom, ze by som si musela postavit byt nad bytom rodicov priatela... To si si mala rozmysliet skor. Ja by som to neurobila, ani keby sme mali ukazkovy vztah.
No co ti poradit, ak obidve strany nechcu spolu vychadzat dobre, sanca na zlepsenie je ovela nizsia. Porozpravala by som sa s nimi, vysvetlila, ze ma to trapi a poprosila ich aby sme sa spolu pokusili dat nase vztahy do poriadku. Pokial by to nepomohlo, byt nebyt, sla by som prec. Pokojny zivot by mal prednost.
Vela stastia s babatkom.
Byvame v nasom byte, sme si ho postavili my. Tu sa byty, bohuzial, robia nad bytmi rodicov. Robime aj vselijake vysetrenia a zatial nam hovoria, ze je vsetko vpohode.
No a pracuješ? Máš príjem? Ak áno, na tvojom mieste si prenajmem byt alebo kúpim (hypo).
Ak po dvoch rokoch nie si tehotná, je na mieste odborné vyšetrenie vás oboch.