Ahojte. Moj frajer sa mi nabural na pokec. Nastavil si plusko, a zobrazil sa mu moj archív, kde som si pred dwomi rokmi písala s takymi debilmi o sexe. Bolo to len z nudy aj ekd to znie divne. V to leto, bol priatel prec skoro cele prazdniny, ja som bola cele leto doma, bez priatelov, kt. boli na brigadach, prazdninach. Noazaj som bola vonku asi 1x. Priserne som sa nudila, bolo to len z nudy aby som zabila cas, kedze nik normalny mi neodpísal, len samy uchyly. Frajer mi to powedal az po 2ch tyzdnoch. Plakala som, mrzi mato, a neospravedlnuje vie, ale stale na to mylsim, a ked som si to spetne prečitala, naozaj sa mi chcel vracat:(.. Povedal, ze ma miluje,a mame to uzavriet, a nechat to tak, ze mi odpusta, ale pokec mi zrušil.cCHAPEM HO! JE na nocnej, a cchem mu napisat sms, co mu mam napisat? ze ma to mrzi? ze ho milujem? je to hrozne, viem, ale to písanie strvalo cca par dní.. poradte mi prosím:/
Priatel sa mi nabural na pokec
on mi tiež povedal, že to pozrel len z nudy
nepoviem ekby som to písala teraz niekedy ale dwa roky dozadu +bolo to fakt z nudy aj ked to znie neuweritelne:/
ano nahnewalo mato, lebo on zase robil excesy v inej oblatsi.naco to bolo dobre wštko? keby mis ex nechybal nepísala by som si o nom:/ on sa ani nehnewá len powedal ze sa citil blbo
MultiLevel ved vo vztahu si doverujeme :D tak aky problem s naburanim sa do mailu mobilu .. ked tam nie je nic tajne tak sa nie je coho bat ze? :D
Presne tak Prezyvka :)
Iveta Michael .. socialne siete su somarina cize zrusit by si si ho mala sama ale o to nejde
Ono bez vetra sa ani listok nepohne cize asi mal nejaky dovod na to aby ju preveroval. Lebo ked vsetko klape nie je dovod preverovat ak mu dala nejaky dovod tak si ju preklepol. Normalka. Robi sa tak vsade nie len vo vztahu ale aj v biznise, polite etc. cely svet je na tom zalozeny.
no mal by si ale uvedomiť že v podstate o nič nešlo a ani nejde nie?
rozhodujúce sú iba skutky a ty si ani s jendým nesexovala :) ani mu nezahla takže ...
ty mu to tak povedz ako nám a hlavne nie s nejakým útrpným výrazom v tvári skôr s humorom,aby si nezačal niečo namýšlať - a hlavne mu zdôrazni že ti môže veriť ale ak mu prekáža taký nezáväzný kec tak to jednoducho nebudeš robiť a bodka..
no ale neviem si predstaviť že by mi frajer len tak ,,zrušil,,nejkaý účet na soc.sieti zo žiarlivosti ... ach jáj :)
Dawia, co ti poviem...moj drahy by ako prvy clovek na tejto planete vedel, ze sa nudim a ze si pisem s uchylmi o sexe :) Vazne :) Netvrdim, ze nemame navzajom ziadne tajomstva, urcite mame. Ale co sa tyka nejakych posahanych socialnych sieti, hovorime si kto nam z casu na cas pise a o com...A keby to aj tak nebolo, ani vtedy by som nemala dovod sa mu kdesi hrabat.
Ak ste to uz uzavreli, tak sa v tom viac nevrtaj. Navyse, mna by skor zaujimalo z akeho dovodu sa ti na ten pokec nabural? Nedoveruje ti? Lebo to je obrovsky zasah do sukromia. Co urobi nabuduce? Zoberie ti mobil a precita vsetky spravy? Nabura sa do emailov?
Vravim, ak ste to uzavreli uz, ok. Mna by skor ale trapilo, preco mi moj priatel nedoveruje, ked musi robit taketo veci...
jj mne napr moja dala minule heslo na mail lebo potrebovala nieco poslat a ja som si nekukol ani jeden a ani ma to nejako netahalo... Podla mna je to uz len taka slusnost...
No nemyslela som to hned tak, ze by jej tie hesla mal dat. Skor len mu ukazat, ake neprijemne to vie byt z opacnej strany. Bud je ten chlap chorobne ziarlivy alebo jednoducho priatelke nedoveruje, ved naco inak by si zmyslel, ze jej ide prehladavat pokec, a to az dva roky dozadu. Ide o urcenie si hranic, ktore by jeden nemal voci druhemu prekracovat.