ludia..kto z vas prebera iniciativu pri sexe??? ja to robim vzdy..ale uplne vzdy...sme s priatelom rok...aaaa on nezacne prvy.....viem ze sa chce milovat, ale nezacne prvy ano keby co, a ked sa ho spytam, ci chce, tak povie ze hej a velmi, ale ja neviem, uz som sa s nim aj o tom rozpravala,ale nic......co robit??? paci sa mu ked zacinam prva?? ale ja som predsa zena, aj ja potrebujem aby on obcas prevzal vedenie..viem ze chlapom sa paci ked zacina dievca prve, ale mohol by aj on obcas spravit ten prvy a zakladny krok..nemyslite???
iniciativa
Ja to mam super.Niekedy zacina priatel,ale zacinam aj ja.A je to super.Vyskusajte aj to aj to.Ale je fakt,ze niekedy aj by som rada ja,ale ked ho dostatocne nazhavim,tak nemam sancu robit nieco ja.Skus ho poriadne nazhavit a opytat sa ci chce.Ked povie,ze ano,tak si lahni a povedz s usmevom na perach,fajn,tak dnes si na rade ty.
U nás je to stále tak,že ja prídem s tým,že mám chuť na sex, nazhavim ho, rozdráždim a ked ziadna odozva,necham tak. ono to potom nanho hned pride a uz sa to zacina.a pocas milovania sa činí on.
Nechaj ho v tom, sama to vydrž a nedávaj žiadne návrhy ,pokiaľ t ovydržíš... uvidíš, že časom(ale ako dlho?) príde...:))) len čo t ostojí za to....) možno sa mu to naozaj páči,ked si iniciatívna Ty... hm.. veľa štastia..
no too je v povahe, ale postupne sa k tomu mozete prepracovat a hlavne sa o tom casto rozpravat, ako si to ty predstavujes