Zdravím. Už tri dni sa postupne stupňuje bolesť žaludka. Je to skôr taka impulzívna bolesť, ktorá trva neznesitelných 5-10 minut a potom možno 20minut - hodinu som ako tak v pohode. Začal som sa stravovať zdravšie, počas tych 3 dnou som nezjedol žiadnu ťažšie strávitelnu vec, vypil som asi 5 litrov vody. Sem tam ma natahuje, ale nevraciam. Ked som zhruba pred 2 mesiacmi mal podobné stavy, po rôznych vyšetreniach mi v nemocnici dali infuziu, a povedali že som OK.. Poterboval by som nejakú rýchlu ulavu. Bárs ake lieky na trávenie, prípadne iné rady. Ďakujem vopred...
Žalúdok - už 3 deň
Pravdepodobne máš podráždený žalúdok.
Pokiaľ máš doma zázvor, tak ho môžeš vyskúšať, popr. ananás.
Z liekov by som odskúšala Buscopan, popr. Algifen, ale ten podlieha lekárskemu predpisu.
Môžeš si kúpiť Orenzym a pokiaľ máš takéto problémy častejšie tak ho užívaj 3xdenne po jedle.
ahoj, ja som mala prde vianocami hronzé bolesti brucha, ktoré trvali 3 tždňe, po x krát som išla na pohotovosť a chirurg mi povedal že to môže byť dlhodobo pokazený žalúdok, nasadil mi hladovku 3 dni, pi´t iba čierny čaj bez cukru a coca colu lyžičkou. potom po troch dňoch som mohla ryžu, zemiaky..pomohlo mi to, no do teraz ma občas poboleiva brucho, prešla som na bezlepkovú stravu a nedá sa to porovnať, bolesti už nemám také intenzívne, môžem normálne fungovať, zajtra mám mať výsledky na helikobaktera, intoleraciu lepku a laktozy tak som zvedava..skuste si daj aj vy hladovku, apsoň den, možno to pomlže, vas žaludok si potrebuje oddýchnuť, pite iba vodu z fliaš alebo prefiltrovanú, a nie veľa aby ste nezaťažovali žalúdok:)
nemôžem moc sedieť, a ležím na boku alebo na bruchu. Na chrbte je to neznesitelné. Je to pocit akoby som mal v žaludku tehlu ktorá mi sa mi prevracia hore dolu, podla toho ako sa hýbem... :(