Deja vu

Interaktivna

ja som mala deja-vu asi 3krat v zivote...mam 14...raz ked som bola este skolkarka, tak sme si cela trieda umyvali zuby a ja som pocitila nejaky cudasnesilny pocit ze toto som uz raz zazila...potom raz sa mi snivala nejaka banalita ze sme s kamoskou boli v obchode a kupili lizatka a isli sme na preliezky a nieco mi povedala...a naozaj sa to stalo do maleeho detailu!!no a teraz niekedy ked sme citali na literature tak sa mi zazdalo ze toto sme uz citali a presne tak isto som sa na to pozrela-..-no jeto nieco neuveritelne a pamatam si to uz od skolky...

agina

Vraj to zavisi od vzruchov prenasanych neuronmi, ktore niektore z nich prenesu informaciu do mozgu neskor a potom sa nam zda, ze sme to uz raz zazili.

ariela

Aj mne sa to stava pravidelne. Sasia presne ako pises ty, ked nastane ta chvila, aj ja presne robim to, co podla toho akoze "sna" co uz som raz zazila. Neviem, preco si vzdy poviem, tak toto sa mi presne snivalo, alebo toto som uz zazila.

sasia

Mne sa stáva tiež veľmi často, že sa mi sníva sen-akoby predpovedný, nejaká konkrétna vec ..napr.:naháňa ma leopard a prvé ráno keď vstanem,zapnem telku, dávajú ako loví leopard-to dané slovo mi úplne zarezonuje v ušiach.Ale deja vu -myslím si, že to je situácia, keď máme pocit, že sme ňou už prešli, dokonca ja sa niekedy pristihnem, že robím naschvál to isté, aby sa to naplnilo čo najpresnejšie a trvalo to čo najdlhšie.Uvedomujem si v danej chvíli, jéj veď toto tu už bolo a teraz príde toto a nechcem to pokaziť.V tej danej chvíli sa mi to zdá perfektné a fascinujúce.TO sa mi nestáva tak veľmi často, možno niekoľkokrát do roka,ale je to také silné, že si to dlho pamätám.Pamätám si na deja vu zo základnej školy.Pamätám si na tie situácie celkom živo.Ktovie, či je to niečo extra,alebo len unavený organizmus.....

evuso

mne sa to stava pravidelne "jedno medium"jeden pan mi povedal ze si to mam vazit a cvicit svoju vnutornu silu.Ze kazdy clovek ma niaku nadprirodzenu schopnost,len ju musi najst vo vnutri.Hovoril ze "deja vu" -cesta spat,nema kazdy.No neviem co je na tom pravda.

lucia524235

mne sa to stalo raz davno. snivalo sa mi že učitelka nemčiny prišla na hodinu a niečo povedala. a o par dni prišla a presne to povedala čo sa mi snivalo, vedela som čo povie. to bola sila. odvtedy sa mi to už našťastie nestalo.

shark

deja vu je to, že sa ti skôr uloží do hlavy myslienka, ako si ju vôbec uvedomis, takze si myslis, ze sa ti to uz stalo(som odbornik)