Rekvalifikačné kurzy Bratislava - skúsenosti

luciaa012345

Dobry den vsetkym,
za seba mozem povedat , ze som navstevovala kurz pedikury a manikury a vsetko bolo naprosto v poriadku , niesom najmladsia ale mam pocit,ze aj ked tam bola prevaha mladsich dievcat tak letkorka nerobila rozdiely vekove a spravala sa s uctou k nam vsetkym . Dokonca aj pocas kurzu som musela ostat doma s vnuckou a potom som si to mohla vsetko pekne dohnat v dalsom kurze , takze velka vdaka za taku moznost. Pekny dnik prajem.

zuzana 123

Dobry vecer,
ako tu tak citam tak sa mi to velmi zle cita , pretoze ja osobne som navstivila kurzy v Amose a nie len jeden a bola som velmi spokojna ci uz s vyucbou a lektorkami a takisto aj s materialom. Nakolko som absolvovala kurz cca pred necelym pol rokom myslim, ze vedenie ani lektory sa nezmenili a urcite nesuhlasim s cim tu pisete, samozrejme ze kazdy ked chce najst nieco zle tak si najde aj tam kde nieje, mala som dokonca kamaratku,ktora navstevovala kurzy v agenturach ktore spominate ale to je vec nazoru , ja som mala pocit, ze urcite nevedela viac ako ja. Nikdy som nemala problem na kozmetike alebo vizazistike , ze by mi bolo nieco zle vysvetlene alebo malu casu venovaneho , lektorky boli naopak velmi prisposobive a ochotne vysvetlili a ukazali pokial sme to nepochopili aj my. S tym materialom co som si precitala, tak viete oni nam vzdy vysvetlovali nieze by to bolo o plytvani materialom ale o buducom setreni aj svojho materialu o navykoch do buducna. Takze ja musim nesuhlasit s tym, co je tu popisane na agenturu AMOS K,tiez neviem ako moze niekto tvrdit, ze malokto je spokojny , ked som bola na kurzoch ja , my sme boli spokojny naozaj vsetci a bolo nas tam naozaj dost cize ja mozem len vrelo doporucit. Pekny vecer

Slavka001

Amos-k neodporucam. Na vizazistike sa pouzivaju nekvalitne licidla. Na pedikure sa nic nenaucite. Na kozmetike nie su ziadne pristroje, lacna kozmetika. V kadernictve tiez biedne vybavenie. Malokto je s Amosom spokojny. Najlepsie kurzy pedikury robi Miladka Nadasiova - centrum medicialnej pedikury a najlepsia kozmetika je v salone Medea v Dubravke.

www.zdravie.sk