Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najlepsia kamaratka vs svina

Príspevok v téme: Najlepsia kamaratka vs svina
SarahPauliov

Ahojte mam trochu problem s najlepsou kamaratkou. Vzdy sme vsetko robili spolu a pocuvali sme rovnaku hudbu, pacilo sa nam rovnake oblecenie atd... Potom vsak ona zacala pocuv at rock ale mne sa to vobec nepaci mne sa viac paci pop preferujem Taylor Swift 1D a tak . Ona ma tiez rada stare roky a filmy mna to vobec nebavi ja preferujem novsie veci. A tiez ked sa stretneme nebavime sa o typickych dievcenskych veciach nikdy sa nebavime o chlanoch ani o mode, nechodime ani len von vzdy sme zalezene u nej doma a nutima pozerat filmy z roku 2. Neviem ako jej to povedat lebo mam ju rada a vela sme toho prezili ale vazne som nestastna ako sa zmenila mame predsa 17 nie 83 -_- prosim poradte mi ;)

jringlot

podla mna velmi vystizny nazov, autorka temy sa povazuje za svinu a jej kamoska je naj kamaratka,...nie je v tom nahodou zavist ze kamoska ma vlastnu tvar a ty si iba telco akych je v kazdej mysacej diere 10? neznamena ze ked si mlada nemozes byt blba, a pozdravuj kamosku ze ma dobry vkus

laurora

Ja tiez nechapem ako niekto v 17 moze pocuvat pop a Taylor Swift, to je pre mna hudba pre 12 rocne dievcatka, ako aj Selena Gomez a Bieber. Bud rada, ze teba kamaratka nenazyva svinou a kamarati sa s tebou aj ked mas tak otrasny hudnobny styl :)

A teraz vazne. Sudit niekoho podla zanru hudby a filmov je maximalne detinske a hlupe. Ty najprv trosku dospej a az potom zistis o com je skutocne kamaratstvo. Keby moja kamaratka pocuvala aj Taylor Swift, hoci by som jej povedala, ze mne sa to nepaci, vobec by som to neriesila na forach a nenadavala na nu, vies preco? Lebo ju mam skutocne rada. Ale to ty asi nepochopis :)

Prezyvka55

SarahPauliov hmm asi kamoska dostala rozum :D lebo pop pocuvat to je ako za trest. Tak jej fandim a nech prejde od rocku na nejaky dobry metal.

dfsafd

... len nechápem to označenie sviňa. Čo také hrozné ti spravila, že to vidíš takto? Podrazila ťa, zradila, zosmiešnila alebo osočila pre inými?

To, že máte iné záujmy, neznamená, že sa nemôžete kamarátiť. Ak ju máš rada, budeš ju brať takú aká je. Ak to nedokážeš, nikto ťa nenúti sa s ňou kamarátiť. Ale kvôli tomuto si od teba nezaslúži to nelichotivé pomenovanie.