ahojte velmi dlho rozmyslam nad lekarmi- Ocenas ktory je sice drahsi ale zatial som videla len dobre skusnosti, zaujimalo by ma aka je unho cakacia doba na konzultacky a operaciu?
prave toto ma odradilo od Cervena kde sa caka niekolko mesiacov co je strasne dlho
Mate niekto skusenosti s Fabrym, Racz?
Chcem sa spytat aj na cenu kolko vas to vsetko vyslo a ako ste to riesili pokial ste za nimi cestovali z ineho mesta?
Operacia nosa - Ocenas alebo koho?
Myslela som si že je dobrá doktorka ale mýlila som sa. Špičku pokašľala. Tá sa ukáže cca polroka až rok po operácii čo robila. Nie hneď po snati dlahy! Kedy nos bol dlhú dobu pod tlakom dlahy. Zmení sa!
Ak chcete foto pošlem do majlu. Dakujem
Píšem zas o pani doktorke Hudakovej. Mam už 9mesiacov po operácii.Nos po operácii vyzeral dobre ale totalne sa zmenil.hned po 3 týždňoch. Ide o to že človek nosil dlahu 2 týždne nos bol krásny súmerný po snatí.Robila to dlaha!vyzeral dobre cca 4 týždne odvtedy sa pomaly menil. Špičku totálne nezvladla. neodporúčam ju nikomu! Robí obrovské špičky! Bola som na konzultácii ale zas jej ide o peniaze. So špičkou myslím že nerobila nič pretože teraz sa výdul v takej podobe ako som mala pred operáciou.mozno sa bála do toho siahať ale peniaze zhrabla! Teraz idem žiadať o vrátenie peňazí za špičku nosa ba vôbec nemienim ísť k nej na nápravu špičky keďže ich nevie robiť. Posúďte samy. Mám kamarátku ktorá tiež išla k nej no hrôza špička. Ľutujem že som k nej šla,malá dopredu povedať že nevie robiť špičky a vôbec nič s tým neurobila ale peniaze zhrabla. Foto dodatočné vyššie
tak toto je pekná práca, noštek,.. ja som mala po op nos ako taky prasací rypáčik, široký a dohora... pritom pred op som mala niečo take ako ty, velky a kryvy, ale uzky... a teraz mam široky nos , hrb mi zas narastol... tak mozem ist na OP zas... ale tak ja som pozde čítala na červena recenzie,.. keby som sa k nim dostala skor nesla by som k nemu... akože z boku je to celkom Ok... ale z predu otras...
Neodporucam-mozem poslat foto... ale nemam modriny len mierne otoky okolo nosa.. a snad sa nic nepokazi po rokoch
Adaaa si 3 tyzdne po ???? a si spokojna? nebud smiešna...
ja som po 3 tyzdnoch mala monokle pod ocami,...
ci si spokojna mozes tvrdit po 3 rokoch ked ti nos ostane v pohode...
Ja som bola tiez spokojna po OP, u Dr. Cervena, lenze nos mi spadol , spadla mi špička a usiel mi do boku a celkovo otras, takze po rokoch tvrdim ze nie som spokojna a pojdem zas,...
Cervena neodporucam uz ani ja, čitam o nom same negativne recenzie...
kamoska bola vo ZV , meno Dr som zabudla, ale ona mala len trosku kryvy noštek, tak ked som ju tyzden po OP stretla mala len leukoplast cez nos... ja som mala dlahu 2 tyzdne + tamponadu v nose.. u mna to bolo zlozitejsie...
nos sa mi po rokoch rozpadol, vo vnutri mam akoby spadnute chrupavky, alebo co to je, ze mi to nosove dierky upchava pri dychani a zle sa mi dycha... no OTRAS!
Urcite Mudr. Hudakova z Kosic Geve klinika. Som spokojna. Som 3 tyzdne po. :)viac zodpoviem na vase otazly moje skusenosti.
skutocne velky pozor na mudr.cervena.mala som snim velmi zle skusenosti po kazedj stranke.odoborne aj ludsky.clovek bez zabran a cti.skratka ako citam aj ine prispevky chrapun akemu niet paru v tomto obore.po osobnej skusenosti urcite NEODPORUCAM.
Bol som u Dr. Očenáša v BB essur na konzultáciu, operáciu nosa naplánoval o dva mesiace, všetko vysvetlil,proste vedel hned čo chcem urobí mi to v celkovej anestéze, na mna pôsobil tak,že mu človek od prvej chvíle dôveruje. Teším sa na nový nos a hlavne som rád, že som si vybral tohto chirurga. Potom napíšem ako to dopadlo.