Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Živocisne bielkoviny = rakovina?

GoFruit

Ano sme zmanipulovani vo vsetkom. Ani len nemame sancu vediet kde je pravda ale kedno je iste ze nie tam kdenam to uukazujú media ci politici ci farmamafia....

GoFruit

Ja die dörrgeräte sind dazu geeignet ;)
A tento jenajlepsi pre rawfoodistov lebo naozaj dodrziava teplotu ktoru nastavis.

Deria

GoFruit, krasne si to napisala, presne tak o vidim aj ja, co sa tyka viery v Boha. Ludia boli vzdy a budu ako ovce (vid ovecka:))ktore budu poslusne robit, co im kazu. Tak je to pohodlnejsie, tahat s ostatnymi, naco si namahat svoj mozog, ze? A presne tak je to so vsetkym. So zdravim a zdravotnym systémom, s politikou, proste ludia su perfektne manipulovatelni.
Dakujem za ten link, takze s tym Dörrgerätom (mam rada nem.slova, slovensky vysklonovane:D)by som iste mohla aj psom susit mäso, nie? Lebo susene mäso je drahe, ak nechces sajrajt, t.j. odpad, konzervovany niecim.

GoFruit

Ale samozrejme ze moze. Ved hovorim ze povodne sme neboli stvoreni na to aby sme jedli mrkvy. Ale plody. Povodne mozno bol vzduch a voda tak cisty ze to bola nasa obziva spolu s plodmi ovocia. Vraj bol dakedy vzduch plny vit b12. Takisto v nom bol pel ktory ma mnozstvo zovin. No a teraz ma zabite. Hehe. Ach ja fundamentalistka.

mrcina

No lenže mrkva nie je plodová zelenina, keď ju vyberieš, tak je po nej. No a o cítení mrkvy nič netušíme, poznatky nasvedčujú, že rastliny medzi sebou komunikujú a keď dokážu komunikovať, musia mať aj vnímanie. Čiže Boh môže plakať rovnako pri vyťahovaní mrkvy ako pri zabíjaní kravy.

GoFruit

Mrkva nema nervovu sustavu a neplace ked ju zabijaju i ked samozrejme ze neviem ako sa citi. Tym padom asi ani boh neplace ked jes mrkvu.
Ale tak ja si myslim ze ludia boli zmyslani na jedenie plodov - ak sa odtrhne zrely pripadne odpadne tam by sa nemalo skodit rastline. Ale to si len myslim a netvrdim ze to tak urcite je.

GoFruit

Aly tu uz riadne prekrucas. Janejem maso z etickych dovodov ale zozaciatku to bolo zo zdravotnych. Okey?
K tej biblii som sa dostala lebo chapes ja si myslim nieco ine ako vacsina slepo pocuvajucich ludi ovladanych cirkvou politikmi reklamami ci telkou ci mediami. Proste si myslim ine ako ludia co neuvazuju a prijimaju vsetko bez otazok a bez hladania. Chapes co ti chcem povedat? Proste mne je jedno co ludia jedia pokial mna nenutia ale mam vlastny nazor ktory sa neusi zhodovat s tym co si mysli vacsina. No tak ma za to ukrizuj. Ja vychadzam z toho ze boh je laska. Boh = laska a je to rovnaka laska k ludom ako aj k zvieratam ci hmyzu ci inemu. Preto si logicky neviem predstavit ze niekto kto miluje vsetky svoje vytvory by sa s lahkostou a ignoranciou pozeral na to ze mu ludia pozieraju jeho vytvory v takom rozsahu ako sa to deje. Nemozem mat tento nazor?
O jezisovi mam ten nazor presne pre to isté. Jezis bol laska. Laska ku vsetkemu. Ak je pravda ze sa obetoval pre ludi co nejdem rozoberat ale tiez mam na to zaujimavy nazor tak nemohol jest zvierata lebo ich MILOVAL.