Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ženy a ich nevkus

Príspevok v téme: Ženy a ich nevkus
Boy boy

Včera som v obch. centre nemenovanom videl ženu asi 35 _ 40 rocnu čo mala nohy do X.
Viem je to vrodené ale ta ženská mala oblečene úzke nohavice tie priliehavé legany ci ako sa volajú a k tomu krátku bundu nad zadok. A ešte k tomu bola trocha tucnejsia. Prečo sa tie ženy tak zmagoria obliekaním. Vari nema doma zrkadlo? Nevidi ze toto by si obliecť radšej nemala ? Keď som videl tie jej krivé nohy tak mi bolo až zle. Podobnú ženu som videl v lete v krátkej sukni. Prečo nemajú mieru v obliekaní?

Prezyvka55

Maoam a preco by sa mal niekto obliekat aby sa to druhym pacilo, hlavne ze sa to paci mne.
Napriklad podla mna sa polovica ludi a mladeze oblieka ako buzeranti gayovia hipstery ale riesim? neriesim ich problem ked im je v tom dobre ok, ved kazdy ma iny vkus-nevkus.

Severka

A nejdú k sebe čierne legíny, kratšie tričko to je jedno akej farby, tenisky alebo čižmičky. A môže ísť k tomu aj kabátik??? Lebo som si kúpila legíny tak premýšľam čo k tomu si obliecť.
Som štíhlej vysokej postavy takže by mi mohli pasovať legíny.

Maoam

inak level estetickeho citenia ako takeho je u väcsiny ludi dost nizky...

takisto aj level sudnosti, takze mat nejake extra ocakavania nema zmysel ;-)

Maoam

ja by som tu otazku polozila tak trocha inak: KOLKO ludi je v stave vidiet samych seba (ako vizualne, tak i povahovo, tak i svoje silne a slabe stranky atd.) REALNE tak, ako to skutocne je?

mizive % a to plati pre obe pohlavia

mozno ta zena, o ktorej pises, nie je schopna vidiet svoju vizualnu stranku realisticky a vidi sa inak, ako skutocne vyzera ALEBO vzdy bolo jej snom MOCT si dovolit obliect nieco take a vyzerat v tom super

moznosti je XY

a mozno je to skutocne iba bohapusty nevkus ci nedostatok vkusu ako takeho aj v inych oblastiach

velmi casto ide vlastne iba o casto dlhorocne tuzby ludi, ktore si vlastne splnit nemozu/nemaju na to predpoklady ci moznosti, ale strasne - strasne to chcu (ako s tou sedacko v byte, ktora tam vobec nepasuje), tak to urobia aj skrz 'nasilie'

a niektorym je uplne jedno, CO si myslia ini ludia a oblecu si proste to, co sa paci IM a neriesia, ako to posobi na inych...

Prezyvka55

:D praveze to nesvedci nic o jej IQ .. to skor sveci o vasom IQ ze sa do toho miesate. Aj kebyze na sebe mala mech, jej vec, jej problem.

daniuska

Nasa suseda ma v malickom byte uvalenu masivnu kozenu sedaciu supravu, okolo ktorej nemoze ani prejst, lebo sa jej to velmi paci, uz nedomyslela, ze do jej bytu by sa hodilo skor nieco mensie, lebo ta gaucovka tam ani nevynikne.Ale ona to nevidi, jej to akosi neprekaza a tak to je aj so zenami, co si na seba navlecu hocico.Jej sa to paci , lebo to videla na niekom inom, komu sa to velmi hodilo, tak si to aj ona na seba nasuka, len uz nechce pochopit, ze vysledny efekt je na zaplakanie.Ona sa v tom dobre citi, lebo v jej hlave stale visi obraz tej, na ktorej to vyzeralo dobre.To je tak trosku aj o IQ.

daniuska

to mas tak, no kazdy sme nejaky...niekto si neuvedomuje, ze pod vplyvom alkoholu je z neho debil, niekto si neuvedomuje, ze zneprijemnuje inym zivot, niekomu sa paci cinska ludova hudba, niekomu opera, niekomu metal...aj ked inym z toho hlava ide prasknut, niekomu sa paci Piccaso, niekto vidi v tych cmaraniciach umenie, kdezto iny musi na obraz pozerat tyzden, aby pochopil, co je tam nakreslene...kolko ludi, tolko nazorov a tolko vkusu, alebo nevkusu, povah a nazorov...